Vă mulțumim că ne-ați fost alături și în anul care a trecut, continuăm împreună! Vă dorim sănătate, fericire și noroc. La mulți ani! Echipa cristoiublog

Rareș Bogdan, despre criza guvernamentală și ruptura Coaliției | La România9, TVR, cu Ionuț Cristache și Ion Cristoiu

Rareș Bogdan și Ion Cristoiu la #Romania9

Acum, ÎN DIRECT, la #Romania9 – Rareș Bogdan și Ion Cristoiu! Urmăriți, judecați, comentați!

Publicată de Romania9 pe Luni, 13 septembrie 2021


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Rareș Bogdan, despre criza guvernamentală și ruptura Coaliției | La România9, TVR, cu Ionuț Cristache și Ion Cristoiu”

  • @Domnu’ Cristoiu,

    Am vizionat emisiunea si parerea mea e ca ati stat de vorba fix cu „artizanul” intregului scandal politic atat din interiorul PNL-ului cat si al „coalitiei”. Johannis n-avea nici motivatia nici energia necesara pentru atata circ de iarmaroc iar pe Catu’ nu-l duce capu’ sa bage intrigi la foc automat, el e bun doar la datu’ cu bocancu’ din cand in cand, da’ „libero”-ul care se misca in toate cercurile care acuma se bat cap in cap de nu mai intelge nimeni nimic, e fix liberalu’ Rares Bogdan, iar cand ma gandesc ca smecheru’ a intrat in politica doar de doi ani, ma intreb ce-o sa „realizeze” el in felu’ asta in urmatorii ani?… In orice caz, e clar ca noi, muritorii de rand, o sa avem circ asigurat, doar painea trebuie sa ne-o producem singuri!… 🙂