Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Rareș Bogdan: „Sincer, eu m-am cam săturat de domnul Raed Arafat”

Înainte de a fi lider politic, sunt om și mă gândesc că acolo, la Foișor, puteau fi bunicii mei, părinții sau copiii. Imaginile au depășit orice limita, eu m-am săturat și tocmai d-asta nu voi participa doar la Biroul Executiv de luni, ci și la coaliție, și voi cere că Vlad Voiculescu, Raed Arafat și Nicușor Dan să se prezinte la comisie, pentru că ei nu au ajuns în pozițiile astea pur și simplu, ci pentru că toți am făcut campanie că să-i aducem la putere.

Eu am văzut multe, dar aceste imagini nu mă părăsesc. Îi înțeleg pe toți cei care sunt acum în stradă, au tot dreptul să protesteze. Eu mi-am văzut în ultimul timp de Bruxelles, dar simt că lucrurile o iau razna.

Sincer, eu m-am cam săturat de domnul Raed Arafat, nimeni nu e de neînlocuit. Nicușor Dan a venit să conducă Bucureștiul pentru că PNL și PLUS și-au retras candidații, așa că trebuie să ne explice care a fost comunicarea lui cu Spitalul Foișor. Raed Arafat nu stă la putere pentru că e Arafat, ci pentru că noi îl ținem la putere, deci trebuie să vină și să dea răspunsuri, iar cu mine nu se va juca. (Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, la România TV)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Rareș Bogdan: „Sincer, eu m-am cam săturat de domnul Raed Arafat””

 • Ce viteaz e proaspatul liberal!
  EL l-a adus pe Arafat? Si el il da jos?
  Arafat, cu bune si cu rele, a fost SINGURUL care n-a fugit ca iepurii.
  Da-l tu jos!
  De fapt ii faci un serviciu.

 • Sub masca Covid 19 si a luptei antipandemie e un program clar de exterminare a batranilor si a bolnavilor cronici,un program de sorginte neonazista care se desfasoara in tara noastra.

 • Ei ce să-ți spun!
  Eu m-am plictisit de cabotinul Rareș Bogdan. Un jurnalist isteric, un linge clanțe, un rahat cu ochi se bagă în seamă de zici că-i șeful statului

  • Pai vrea sa fie presedinte dupa 2024, ca asa a primit ordin de la Sistem,ca e Delfinul lui Iohannis.Faza e ca vorbim deja de nazism curat,deja se vede cu ochiul liber ca e o politica clara prin care batranii si suferinzii cu boli cronice sunt „ajutati” sa moara,ca sa nu mai plateasca statul pensii si ajutor de handicap,sau tratamente,iar unii doctori par a fi complici la acest experiment nazist care se desfasoara in Romania.Sa ne mai lase astia de Dreapta gen Rares Bogdan in pace.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *