Nicolae Ciucă: Am convenit ca până la soluţionarea acestor probleme să nu îmi depun mandatul şi să îmi asum în continuare responsabilitatea funcţiei de premier

Raul Opruț a marcat primul gol în 2021

Fundașul Raul Opruț, de la echipa de fotbal FC Hermannstadt, a marcat primul gol al anului 2021 în România. Totodată, este și primul gol marcat de Raul în campionatul intern de fotbal al țării noastre.
Sigur, avem în vedere doar partidele oficiale, deoarece au mai fost înscrise și alte goluri în 2021, dar erau în meciuri de pregătire.

Reușita tânărului jucător de 24 de ani a fost înregistrată duminică seara, în minutul 19, când FC Viitorul Constanţa a învins-o pe FC Hermannstadt cu scorul de 2-1 (1-1), pe teren propriu, într-un meci restant din etapa a 12-a a Ligii I de fotbal.

Raul s-a născut la 4 ianuarie 1998. Purtător al tricoului cu numărul 25, fundașul lateral figurează în lotul echipei FC Hermannstadt din anul 2019.
Îi urăm succes lui Raul în cariera sa. Acum, la început de an, îi mai dorim sănătate și să își arate calitățile de jucător de fotbal și în fața spectatorilor, nu numai în partide care se dispută într-o atmosferă tristă, cu tribunele goale.

Sperăm să le aducem cititorilor fideli, ori ocazionali, de la cristoiublog și alte informații și comentarii din actualitatea sportivă internă și internațională.
Pe curând!

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *