Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Războiul anteriilor – BOR atacă Biserica Ortodoxă Rusă


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

10 comentarii pentru articolul „Războiul anteriilor – BOR atacă Biserica Ortodoxă Rusă”

 • .Pacea cea mai buna solutie.Comentariile dvs. m au facut sa vad realitatea.

 • Gasiti la acest link un articol foarte bine documentat despre Patriarhul Nicodim, nu minciuni, articol care da si sursele:

  https://adevarul.ro/cultura/istorie/nicodim-munteanu-patriarhul-n-a-vrut-plece-capul-in-fata-bisericii-ruse-nu-dau-socoteala-unui-ministru-1_5fa548965163ec427193d8ab/index.html
  .
  Lasati Biserica Ortodoxa Romana in Pace. Ce face Biserica, e numai si numai treaba Bisericii.
  De cate ori aveti ocazia sa o atacati, vad ca o atacati. Si hai s-o spunem, cu tot respectul pentru altii din alte „zone”, dar hai sa ne respectam reciproc.

 • Daca nu se intampla nenorocirea din Ucraina,toate „regimurile”de la conducerea tuturor tarilor din lumea asa zisa libera, care au luat masuri draconice in timpul pandemiei „zburau” ,consecinta fiind revenirea la putere a Nationalistilor si infrangerea Globalistilor in demersul meschin de a stapani Planeta.
  Razboiul din Ucraina ,este tot o forma de” Globalizare” ,prin crearea de conditii noi de inavutire a celor putini si foarte bogati ai lumii si nu INTAMPLATOARE IN PARTEA CRESTIN ORTODOXA ,CEA MAI PUTIN „CONTROLATA” ,CEA CARE SA IMPOTRIVIT CEL MAI TARE DICTATURII SANITARE MONDIALE .
  Daca vom mai exista(pericolul nuclear) ,poate ca in viitor vom afla daca Putin a facut parte din aceasta „matrice” sau a fost „ajutat ” sa porneasca acest razboi impotriva proprilor FRATI ORTODOCSI.Oricum nici una din variante nu il absolva de vreo vina.
  Urmeaza DIGITALIZAREA , MONEDA VIRTUALA SI INGENUNCHEREA DEFINITIVA A LUMII.
  „INTERVENTIA” BISERICII ORTODOXE ROMANE IN ACEST RAZBOI NU AR TREBUI SA FIE DECAT PRIN AJUTORUL DUHOVNICESC SI MATERIAL A CELOR IN NEVOINTA.
  FIECARE DINTRE NOI VOM RASPUNDE INDIVIDUAL IN FATA LUI DUMNEZEU ,ASA CA CELE SPUSE DE PURTATORUL BOR , CONSIDER A FI O GRESEALA CARE POATE FI IERTATA.

 • Cei și cele care stau pe scaun sau pe tocuri de 12 cm prin televiziuni sunt de o inconștiență rară încercând să instige la declanșarea unui război de talie mondială. Astă-i rezultatul lipsei de cultură datorat educației în școala românească actuală…nu tu istorie, nu tu geografie, zero patriotism.
  Poate suntem noi în NATO, dar armata română are cam zero dotări de ultimă generație, cu ce să lupți?! Cu soldați neinstruiți care sigur vor fi carne de tun?! La economia românească se mai gândește cineva? Nu! Se duce în cap fără doar și poate mai repede decât o vechitură de aeroplan revopsită proaspăt.
  Bănescu parcă e de pe altă planetă. Sigur e preot?!
  Trecem printr-un moment tare greu și orice decizie aiuristică al unui frustrat ne poate duce în cenușa marelui imperiu. Chiar vă recomand să vizionați un film în acest sens The Sum of all Fears (Netflix).

 • Buna ziua domnule Cristoiu! Cu cateva zile in urma va interesati de existenta unor surse diferite de informatie. Va recomand canalul Stratpol pe YouTube, detinut de un francez absolvent Saint Cyr si stabilit in Rusia. Veti afla informatii la zi militare ( harti actualizate ) si situatia economica din Rusia in urma sanctiunilor . Este extrem de interesant prezentand informatii despre anumite personaje din conducerea ucrainiana ,despre care in media oficiala spune foarte putin

 • BOR a pierut ocazia de a tacea .

 • cred ca e olecut mai complexa treaba…

  atunci cind doresti sa activezi sau se activeaza singur, ‘sistemul imunitar al ortodoxului’, e fundamentala definirea adversarului ca fiind purtator al unor manifestari antihristice.

  e musai sa existe e valenta antihristica pentru a activa complexele proceduri care sint initiate odata cu trezirea ‘sistemului imunitar al ortodoxului’
  ––
  si acum ce avem pe masa:
  pai mai intai ii avem pe rusii ortodocsi, carora, evident, le va fi suprapus occidentul peste ‘valenta antihristica’, occidentul devenind ‘dusmanul’,

  si ii avem pe romanii ortodocsi, care…daca n-ar fi tinuti in frau …cu brutalitate chiar, ar putea intra in armonie cu ortodocsii rusi,
  adoptind acelasi ‘valenta antihristica’ in definirea ”dusmanului’, or in cazul asta dusmanul ar fi…chiar occidentul ( definit ca fiind decadent de catre ortodoxia rusa ),
  ceea ce suna in… mare fel

  prin urmare o minte rece a sesizat ‘pericolul’ si a definit…
  brutal, daca asa a rezultat,
  ‘dusmanul’ ca fiind… Vladimir Putin, „omul antihristic, care mimează credința în Dumnezeu și patriotismul”.

  prin urmare exprimarea cheie in discursul bor este aceasta: ‘omul antihristic’
  trebuia spus si ceva despre sustinatorul ‘omului antihristic’,
  si s-a spus astfel: „un opulent patriarh demisionar din punct de vedere moral”,
  insa…cheia intregului discurs bor este definirea ‘omului antihristic’, indreptand inspre rusi, mai exact inspre Putin, posibilul impuls care ar ‘trezi’ sistemul imunitar al ortodocsilor romani…

  –––

  insa faptul ca a fost folosita aceasta strategie…spune multe, pentru ca, cum spuneam, doar o minte rece putea disponibiliza o strategie de acest fel, …pur si simplu si-a definit referinta in functie de contextul dat, deci in mod pur relativ. ( mai altfel: care o fi si pe unde s-o afla de fapt ‘valenta antihristica’…cui ii mai pasa, ideea e ca ea sa nu intre in armonie cu aia a rusilor ortodocsi )

  …e din ce in ce mai greu sa faci Pace

  • Ti s-au terminat majusculele cand sa scrii BOR? Ma rog, fiecare cu ai lui, dar ar trebui sa ne respectam unii pe altii.

 • „Vizita în Rusia a Patriarhului României” (sursa, Trinitas TV) -https://youtu.be/pqyQ8ns22aw?t=884
  Seful domnului Banescu in vizita de lucru si apoi, de la minutul 14 incolo, urmarind putina fanfara militara: la final, o vizita si la Putin. Deh, calul de dar nu se cauta la dinti.
  Ma indoiesc ca in 2017 domnul Banescu scria de rau despre patriarhul Rusiei. Acum, na, dupa cum bate vantul…

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog