Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Reacția Gabrielei Firea după anunțarea alianței Ponta-Negoiță

Gabriela Firea era foarte optimistă că se va înțelege cu Victor Ponta și că va fi susținută și de Pro România în cursa electorală pentru un nou mandat. Marți seara, la cristoiuTv, spunea: „A fost în concediu, domnul Victor Ponta, în Grecia. S-a întors și urmează să avem o întâlnire, la care vom stabili, într-o manieră colegială, o posibilă alianță. Nu doar pentru București, ci și pentru alte zone din țară. Sunt optimistă”.

Doar că, miercuri seara, liderul Pro România a anunțat că face alianță cu Robert Negoiță, cel care a atacat-o pe nașa fiului lui.
„Robert mă jignește și pe mine, pe familia lui, pe copiii lui. Văd că acum se ferește să spună că am avut o relație, de parcă ar fi ceva rușinos. Am și eu copiii mari, citesc pe FaceBook, pe internet, mi-e jenă de ei. Eram prieteni, ne vedeam unul la casa celuilalt, mergeam în concedii și acum, deodată, ceva s-a întâmplat. Nu mai zic nimic pentru că fuge imediat la o altă emisiune și spune fel și fel de lucruri care, nu că sunt departe de adevăr, nu au nicio legătură cu realitatea, a spus Gabriela Firea la cristoiuTv.

După aceste lovituri în serie, ea a replicat într-o postare pe Facebook: „În aceste zile se fac și se desfac alianțe politice electorale. De dreapta, de stânga, de oricare. Se întâlnesc politicieni și negociază. Diverse: posturi, calendare de alegeri, strategii. Este uitat esențialul! Esențialul îl reprezintă oamenii. Viața lor. Trăirile lor. Nevoile lor. Problemele și îngrijorările lor. Ce îi bucură, ce speră, ce așteaptă. Ce iubesc, ce nu. De aceea, le răspund aici și definitiv tuturor celor care mă întreabă : dumneavoastră cu cine va aliați, că să câștigați? Mă aliez doar cu oamenii. Este singură legătură care contează! Singură care merită orice efort, orice sacrificiu!”.

Firea a adăugat că nu are nevoie de alianțe de conjunctură: „De 30 de ani, sunt aproape de oameni. În presă, le-am aparat interesele. În Senat, am propus și votat legi pentru oameni. Pentru oamenii normali, nu pentru privilegiați. La primărie, am deblocat și rezolvat probleme pentru oameni. S-au făcut multe, chiar dacă mai sunt încă multe de făcut. Într-un oraș nu se termină niciodată problemele. Important este să vrei și să poți să faci, pentru oameni, nu în avantajul tău. Pot și vreau să fac în continuare cât mai multe pentru oameni. Partenerii mei sunt bucureștenii, nu politicienii de conjunctură. Spun de 4 ani că problemele noastre au nevoie de implicare, nu de catalogări că ar fi de stânga sau de dreapta. În ultima perioada observ că sunt și alții care mă copiază și afirmă cam la fel. Tardiv. Dotarea unui spital, construirea unui pasaj, deschiderea unei grădinițe sunt probleme pur și simplu. Nu sunt de stânga sau de dreapta. Repet, îmi doresc o singură alianța, că și până acum. Nu umblu după alianțe electorale care pun interesul politic mai presus de interesul oamenilor”.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Reacția Gabrielei Firea după anunțarea alianței Ponta-Negoiță”

  • Domnule Cristoiu,

    Citeam zilele trecute de Ciuma lui Caragea ,care omora cca 300 oameni pe zi.
    Cunoscand intuitia Dvs ,cum credeti ca dupa ani va ramane in istoria noastra aceasta epidemie?
    Cu stima
    Costache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *