Ministrul de Externe al Austriei: Dostoievski şi Ceaikovski rămân o parte a culturii europene, fie că ne place sau nu. Rusia va continua să fie cel mai mare vecin al nostru. Va rămâne a doua mare putere nucleară din lume

Reacția lui Putin la ancheta lui Navalnîi despre palatul-fantomă de 39 de ori mai mare decât Monaco

Președintele rus Vladimir Putin a declarat luni că palatul de malul Mării Negre din ancheta lui Navalnîi nu îi aparține nici lui, nici familiei, transmite Reuters.
„Nu am văzut acest film, din lipsă de timp. Nimic din ce este prezentat acolo ca fiind bunurile mele nu-mi aparține mie sau rudelor mele”, a spus Putin, în cadrul unei întâlniri cu studenți ruși.

Reținut imediat după ce a revenit Rusia, Aleksei Navalnîi a publicat pe Youtube o anchetă anticorupție în care susține că liderul de la Kremlin este proprietarul unui palat de 39 de ori mai mare decât Monaco.

Totodată, clădirea ar dispune de un cazinou în interiorul unui conac de 17.691 metri pătrați, împreună cu un patinoar și podgorii.
Alexei Navalnîi spune că întreaga moşie a fost finanțată printr-un sistem elaborat de corupție în care sunt implicați apropiații lui Putin.

(Știre preluată de pe Aleph News)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog