Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Video: Regele și regina Spaniei, fără mască, printre oameni

Regele Spaniei se plimbă singur cu Regina, nu e niciun maimuțoi să scoată angajații primăriei, Consiliului Județean, școlile, cadrele militare sau de poliție să dea onorul. Ba la un moment dat se duce la un chioșc, unde e servit de o vânzătoare fără mască, Regele e extrem de relaxat, gusta din ce i se pune într-o tăviță, nu cearta pe nimeni, nu ia atitudine, ca împăiații noștri. La noi, se duce Vela pe litoral, sunt sute de oameni în poziție de drepți, că Vela nu poate inspecta singur litoralul. (Comentariu de Adriana Vitan Balint)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Video: Regele și regina Spaniei, fără mască, printre oameni”

  • E rege doar ,nu un rahat de presedinte vremelnic si hot,regii raman tot regi,de asta eu respect monarhii si nu prezidentii de carton,marionete ale unor biznismeni corupti,pusi la inaintare prin republici,pe post de paiate,pe langa care clicile de afaceristi ghiortani se imbogatesc furand fara rusine.Mult respect Maiestate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *