Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Regia de la Bucha, un nou fals al Kievului, pentru instigarea occidentului!

De mai mult de o lună, comunicarea publică despre situația din Ucraina s-a făcut exclusiv pe principiile propagandei de război, mult diferită față de propaganda obișnuită. Rechiziționarea televiziunilor de știri de către Regimul militar Iohannis, cenzurarea și autocenzurarea au făcut ca publicului să i se ofere doar produsele PSYOP. Pe plan mondial au apărut și voci care, cu argumente, spun și altceva decît propaganda de război. La rubrica Războiul, dincolo de propaganda de război, cristoiublog.ro va găzdui puncte de vedere din lume, dar și din România care se supun numai și numai Datoriei de a spune Adevărul.

Articol preluat de pe blogul Dan Tomozei

Ministerul rus al Apărării respinge acuzațiile Kievului privind „masacrul civililor” din orașul Bucha, aflat în apropierea capitalei Ucrainei, arătând că fotografiile și imaginile video sunt un „un alt fals pus în scenă de regimul de la Kiev pentru presa occidentală”.

Este evident pentru absolut oricine privește imaginile că la Bucha sunt morți pe străzi, cum este evident că printre morți sunt și oameni vii, la fel cum au fost în manipulările din timpul pandemiei.

Alături de tragedia ucraineană, este extrem de gravă și condamnabilă complicitatea presei la exacerbarea ruso-fobiei și manipularea publică, o contribuție având CNN, AFP, BBC, instituții media din țări care au un interes evident în alimentarea conflictului dintre Rusia și Ucraina. Este interesant de urmărit cum între AFP și BBC este o competiție a numerelor, francezii raportând cel puțin 20 de morți pe străzi, în timp ce britanicii au anunțat 13! 

În cadrul unor declarații preluate de TASS, oficialii ruși subliniază că acțiunea nu este decât „o provocare”. „Fotografiile și videoclipurile de la Bucha sunt falsuri puse în scenă de regimul de la Kiev, pentru presa occidentală, așa cum s-a făcut la o maternitate din Mariupol și în alte orașe”, cu scopul de a instigă intervenția militară SUA-NATO în Ucraina!

Înainte de a sublinia poziția Rusiei în „Regia de la Bucha”, trebuie observată coordonarea perfecta a reacțiilor liderilor Occidentali, care în absența oricăror probe au ridicat nivelul acuzațiilor la adresa Moscovei. În fond, asistăm la un scenariu aplicat cu succes în fosta Iugoslavia, când sârbi erau acuzați de genocid, adevărul urmând să demonstreze … extrem de târziu, că totul a fost o manipulare pusă la care de SUA și media occidentale!

În mod evident, cel mai vocal a fost Secretarul de stat american Antony Blinken, care a catalogat imaginile de la Bucha drept „oribile și șocante”, în cadrul unei declarații date pentru CNN, principalul canal de televiziune prin care se duce manipularea mediatică globală, preluat și în România fără nicio rezervă.

„ (…) am spus înainte de agresiunea Rusiei că am crezut că este probabil să comită atrocități. De la agresiune, am ieșit și am spus că credem că forțele ruse au comis crime de război. Și am lucrat pentru a documenta asta, pentru a furniza informațiile pe care le avem instituțiilor și organizațiilor relevante care vor pune toate acestea cap la cap. – Antony Blinken (CNN)

Secretarul General NATO, Jens Stoltenberg, a reacționat la imaginile prezentate de CNN ca fiind atrocități produse de Rusia, comentând că „este o brutalitate împotriva civililor pe care nu am mai văzut-o în Europa de zeci de ani. Și este îngrozitor și este absolut inacceptabil ca civilii să fie vizați și uciși.” (CNN)

La rândul său, președintele Franței, Emmanuel Macron, la scurt timp după apariția imaginilor, a declarat la Radio France Inter că „imaginile văzute în Bucha sunt insuportabile. Este clar că există indicii foarte clare ale crimelor de război. Justiția internațională trebuie să treacă, cei care au fost la originea acestor crime trebuie să răspundă.” Acesta a cerut o nouă rundă de sancțiuni la adresa Rusiei! „Avem nevoie de noi sancțiuni pentru a răspunde la ceea ce s-a întâmplat în Bucha, Ucraina”, a adăugat acesta. – (France Inter)

Trădând inclusiv interesul UE în stimularea evenimentelor din Ucraina, Înaltul Reprezentant pentru Politică Externă şi Securtate, Josep Borrell, a emis o declarație în care susține că: „Masacrele din orașul Bucha și din alte orașe ucrainene vor fi înscrise în lista atrocităților comise pe pământ european. Autoritățile ruse sunt responsabile pentru aceste atrocități, comise în timp ce aveau control efectiv asupra zonei. Ele sunt supuse dreptului internațional al ocupației.” (AICI)

Morții de la Bucha se feresc de mașini!

După macabrul spectacol din ultimii doi ani de pandemie, în care întreaga lume a asistat la regiile pregătite de autorități în complicitate cu mass media, prima reacție normală în fața evenimentelor de la Bucha trebuie să fie una de reținere!

Dar, este evident că Occidentul nu are niciun interes să oprească dezastrul din Ucraina, liderii de la Washington, Londra, Berlin sau Paris, fiind incapabili să înțeleagă efectul de bumerang generat de alimentarea acestui război!

Dezechilibrul occidentului merge până acolo încât manipularea de la Bucha a fost extrem de ușor de demontat fie și numai privind imaginile furnizate de cei care le-au produs și promovat. Deja pe Internet sunt prezentate imagini în care cei aliniați pe străzi ca fiind morți împușcați de ruși sunt … vii! Suficient de vii încât să aibă reflexe auto-apărare, în momentul în care mașinile din care se filmează se apropie, retrăgând o mână sau pur și simplu … ridicându-se!

Rusia cere probe, nu filme!

În aceste condiții, este justificată poziția Rusiei care solicită autorităților ucrainene să furnizeze date medico-legale verificabile înainte de a lansa acuzații. Poziția Rusiei este susținută și de fostul inspector de arme al Organizației Națiunilor Unite, Scott Ritter, care a criticat graba cu care Ucraina și mass media au identificat vinovatul, fără a avea absolut nicio probă la îndemână.

„Într-o perioadă în care opinia publică occidentală este modelată de o intensă operațiune de război informațional concepută exclusiv pentru a picta Rusia este o lumină negativă, s-ar putea crede că observatorii obiectivi ar aștepta criminalisticii înainte de a striga ‘vinovați’!
Momentul morții. Mecanismul morții. Locația morții. Răspundeți la aceste trei întrebări pentru fiecare cadavru. Apoi începeți să arătați cu degetul. Până atunci, răspândiți literalmente dezinformare”. – Scott Ritter

Morți … după retragerea forțelor ruse

Ca un argument suplimentar pentru respingerea acuzațiilor, Ministerul rus al Apărării a transmis, ieri, că forțele ruse au părăsit orașul Bucha, situat în regiunea Kiev, la data de 30 Martie, în timp ce „dovezile crimelor” au apărut abia patru zile mai târziu, după ce ofițerii Serviciului de Securitate ucrainean au ajuns în localitate.

Mai mult, la date de 31 Martie, primarul orașului, Anatoli Fedoruk, a confirmat printr-un mesaj video că în Bucha nu se mai află trupe rusești, însă fără a spune un cuvânt despre civilii împușcați în ceaflă, aflați pe străzi, cu mâinile legate la spate.

Se dorește implicarea militară occidentală!

În fața tuturor evidențelor, jurnalistul și comentatorul politic american Michael Tracey consider că autoritățile ucrainene sunt dispuse la absolut orice pentru a atrage intervenția militară militară străină.

„Timp de săptămâni, presa americană a fost bucuroasă să facă fotografii/video/promovare mesajelor oficiale ale guvernului ucrainean și să le prezinte ca fapte verificate. Au abandonat toate standardele jurnalistice pentru a sprijini eforturile de propagandă ale unui guvern străin, care face lobby deschis pentru acțiunile militare ale SUA.
Nu este nimic subtil în această ultimă încercare de a convinge intervenția militară SUA/NATO.” – Michael Tracey

Perturbarea discuțiilor de pace

Într-o reacție publică la imaginile de la Busha, purtătorul de cuvând alt Ministerului rus de Externe, Maria Zakharova , a transmis că principalul scop al evenimentelor prezentate de regimul de la Kiev este acela de a perturba discuțiile de pace.

„Scopul acestei noi crime comise de regimul de la Kiev este de a perturba discuțiile de pace și de a escalada violența. Este o provocare organizată de armata ucraineană și naționaliștii radicali.” – Maria Zakharova (Telegram).

În acest context, oficialii ruși consideră că imaginile de la Bucha sunt falsuri puse în scenă de regimul de la Kiev pentru presa occidentală, așa cum au făcut și s-a demonstrat în cazul maternității din Mariupol și din alte orașe din Ucraina bombardate de forțele ucrainene, la fel cum a fost prezentat și cazul fostului jurnalist american, Brent Ranoud, omorât de forțele ucrainene care controlau orașul Irpin.

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a declarat astăzi că situația din Bucha este o provocare care amenință pacea și securitatea internațională, cerând Marii Britanii, deținătoarea președinției Consiliului de Securitate al ONU, să convoace o întâlnire pe această temă. (TASS)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

47 comentarii pentru articolul „Regia de la Bucha, un nou fals al Kievului, pentru instigarea occidentului!”

  • Ajutati-l pe Tudy.Nu mai are pastile,farmaiile sunt inchise la 1 noaptea.Plus ca boala l-a transformat intr-un porc.

  • Inca nu v-ati plictisit de toate minciunile si inscenarile Ukrainei?
    Regie ieftina, de doi bani… Sergiu Nicolaescu era „maestru” in comparatie cu astia!
    Zelenki asta imi aminteste de o vorba celebra, spusa de Moliere: „Cand un Clovn se muta intr-un palat, el nu devine rege. Palatul devine circ!”

  • popoarele, pentru a nu face gat, vor fi,…deja au fost, tratate cu ‘frica de moarte’.

    prin urmare cea mai potenta pandemie, dintre toate pandemiile care au infectat sau vor infecta toate sistemele sociale e pandemia care viruseaza ‘viata’ oamenilor, nascand ‘frica de moarte’.

    atunci cind ‘pandemia de efecte ale razboiului’ va genera reactiuni in popoare
    se va activa pandemia de ‘frica de moarte’.

  • dupa Marele Flux vine…Marele Reflux.
    dupa ‘hai sa ne imbogatim!’ vine…’hai sa saracim!’

    dupa Globalizare, care a fost Fluxul, vine Marele Reflux, adica Unificarea,
    pentru ca Marele Reflux e in fapt…’desavarsirea Globalizarii’

    prin urmare Saracirea, adica Marele Reflux care se manifesta si pe piata economico-financiara, va duce la imbotarire plenara.in Inima lui Yin vei gasi Esenta lui Yang, prin urmare Saracirea e cale catre manifestarea Bogatiei Pure.
    atunci cind Marele Reflux isi va consuma potentialul unii vor avea Totul iar altii…Nimicul.

  • unii conducatori, de prin lumea mare, chiar stiu ‘masura’ vremurilor astea,
    si tocmai daia ei pasesc…cu grija mare.
    …si tocmai de-asta le si poti deslusi dinamica, a priori.

  • atunci cind ai citeva mii de miliarde prin buzunare,
    poti da startul Saracirii.

    saracesti si tu, cu drag, cu jumate din banii pe care ii ai, daca restul banilor i ai folosit pentr a i cumpara pe toti ceilalti,
    …la limita.

    • indemnul ‘hai sa saracim!’ intotdeauna va fi nascut de catre cel bogat si va fi propus… saracului.

  • Maestre, ati fost la Bucha ieri? Daca da ati fost insotit de o echipa de experti? Daca nu abtineti-va de la speculatii!

    • @
      uneori e suficient sa faci deosebirea intre mortii care misca si mortii care nu misca.

      • Se vede că este provocare ,cu aceste înregistrări legate, n-ai cum să ai morți pe drum și ceilalți să se plimbe printre ei fără nicio problemă. Sunt tratați cu ceva radiații de nu vedem niciunul alterat…parcă un mort începe să se descompună după ceva timp,nu ? E logic ca să fie victime într-un conflict armat…oare miile de soldați ruși uciși de armata ucraineană,unde sunt , i-au cărat rușii cu tehnica făcută praf de ucraineni ? Pun botul toți proștii. Ucrainenii au fost uciși de regimul lor,nu de ruși…dacă negociau corect , ar fi evitat acest spectacol ieftin.

    • Desteptul de Tomozei ar trebui sa stie,ca de fapt Chinezii doar se prefac ca sunt prieteni cu rusii,China i impinge pe rusi pe scari,nu cred ca i iubesc astia pe bune,din doua motive:concureaza la statutul de Hegemon al Asiei,si doi,Chinei i ploua in gura cand se uita la teritoriul si bogatiile Siberiei,asa ca ,tare mult si ar dori sa o anexeze,muult,muult,mai ales ca are o populatie imensa si deficit de teritoriu,asa ca Siberia i face cu ochiul Chinei(sa o anexeze).Asa ca,de fapt China o impinge de fapt pe Rusia Neofascista la o confruntare cu Vestul,China sperand in secret ca Vestul sa pulverizeze Rusia,iar mai apoi,China sa anexeze ce are de anexat din Siberia(dupa modelul impartirii germaniei naziste dupa cel de al Doilea Razboi Mondial).

  • atunci cind, brusc, un actor ajunge presedinte, ce urmeaza e un spectacol.

  • bucha,buchenwald,
    d-astea.
    (Dan Tomozei e
    sinologul nostru)

  • ue nici azi n-a priceput de ce a parasit o gb

  • Ma alatur fortelor “binelui” in a-i critica pe rusi prin a spune ca sunt caraghiosi si chiar naivi.

    Este clar ca Occidentul isi trateaza proprii cetateni ca pe niste râme acefale, prin propaganda anti-rusa absolut tembelizatoare. Stabilimentul occidental nu are nici un pic de respect fata de inteligenta si spiritul critic al cetatenilor sai presupusi liberi, si ii supune unei indoctrinari gretoase de care pana si regimului Nord Corean i-ar fi sila.

    Intrebarea se pune: de ce sa ii traseze rusii pe cetatenii (si in acelasi timp pe politicienii) occidentali cu mai mult respect? Rusii stau acum sa ia in serios toate acuzatiile delirante ale politicienilor si presei occidentale si raspund fiecarei acuzatii cu argumente logice pe care nu le ia nimeni din Occident in seama, pentru ca sunt “programati” sa le ignore si sa asculte numai propaganda cu care sunt obisnuiti. E o pierdere de timp si energie din partea rusilor.

    La fantasmagoriile mediatice (psyop?) occidentale, eu as raspunde cu fantasmagorii de trei ori mai delirante. As ignora orice acuzatii care mi se aduc si as face acuzatii de trei ori mai delirante – pentru ca aparent logica si bunul simt (common sense) nu conteaza. Asa ca e liber la delir. In stilul Trump/Vadim as incepe sa anunt ca Zelenski e aliat cu extraterrstrii, ca rusii salveaza rasa umana, ca toate victimele din poze sunt de fapt extraterestrii impuscati de rusi, ca ucranienii isi rapesc proprii cetateni si ii duc intrun univers paralel ca sa spuna ca au fost impuscati de rusi. Si tot asa. Pot sa debitez prostii d-astea toata noaptea. E clar ca nimanui dintre cei care au voie sa vorbeasca despre conflictul din Ucraina de la o tribuna publica, nu-i pasa de fapte si obiectivitate. Asa ca hai sa o luam razna cu totii. Macar e mai distractiv, decat sa facem pe prostii si sa luam in serios, sa dezbatem, sa contraargumentam ineptiile toante ale unor pamfletari si marionete politice trase si trasi de sfori ca sa ne prosteasca pe noi, toti restul.

    • Mdeh, realitatea e ca treaba noastra nu e sa ne luam de gat nici cu rusii, nici cu americanii, nici cu nemtii. Cel putin deocamdata treaba noastra e sa avem grija ca vestul sa nu-si retraga investitiile din Romania si, pe de alta parte, sa nu restrictioneze in vreun fel accesul cetatenilor romani pe piata muncii din vest. Restul e gargara.

      • Vorbitul pe internet in orice fel (pro sau contra) este gargara. Jurnalismul de orice fel (propagandist sau critic), publicistica, literatura (politica sau de orice fel) sunt toate diverse forme de gargara. Orice in afara de mancare, viata, securitate este gargara. Dar si gargara aceasta (sau „galagie” daca vrei sa te exprimi mai delicat) isi are rolul ei.
        In alta ordine de idei, lumina nu vine numai de la investitiile vestului in Romania si accesul pe piata fortei de munca din EU. Daca interzic americanii gazul rusesc si pun pe toata lumea sa cumpere gaz american sau saudit, la pret dublu, toate investitiile vestului si banii munciti de romani in EU si trimisi in Romania nu vor compensa inflatia din Romania si adancirea crizei economice. Asa ca putina gargara (cum ii spui tu) sau galagie impotriva neghiobiei occidentale in raport cu Rusia si cu propria securitate economica si energetica a cetatenilor occidentali (inclusiv cei periferici ca locuitorii Romaniei), este binevenita.

  • Spre deosebire de Serbia, nu prea merge. Vreau sa-i vad pe vitejii Blinken si gasca plecand la razboi. Hai la lupta baieti!! Asa din gura e usor. Nu iese cum ati crezut? Va fuge pamantul de sub picioare? Se supara yankeii, fritzii, frantzujii ca le cresc preturile din cauza cretinatatii sanctiunilor? Bai prostilor, bai cretinilor, sanctiunile sunt decise de niste labagii, ca mai nou asta este trend-ul, care nu au stiinta de carte. Actioneaza impulsiv si primitiv fara sa se gandeasca la consecinte. Ca romanii care s-au milogit de Zelensky sa vorbeasca in parlamentul Romaniei. Si daca vorbeste ce? Se schimba situatia cu ceva? Voi nu vedeti ca sunteti la Cantarea Romaniei de pe vremea lui Ceausescu? Adeziuni!!!! Va vor beli rusii cum nu va veti inchipui! Si dintr-un simplu motiv. Autosuficienta. Va credeti destepti fara a avea nici o dovada a desteptaciunii. La fel ca americanii care au pierdut toate razboaiele de dupa 1945, Coreea, Vietnam, Afganistan, Irak, Egipt. Ei cred ca acum merge ca si cu Saddam. Wrong baieti. Incearca o emotie pt ca sunt pishati pe ei si nu au curaj sa scoata pistolul din toc. O sa mai vorbim peste cateva luni. Sa va vad atunci ce o sa spuneti.

    • Actor prost jelescu,regizor și mai prost,presa și tv de căcat,avioane din jocuri video,morți vii,prosti sunt cine mai pun botu

    • Vestul are bani, cel putin deocamdata. Noi nu. Deci oricat de „l***gii” or fi occidentalii aia, sunt, deocamdata niste cetateni pe care nu-i bine sa ti-i faci dusmani si nici macar sa-i zgandari prea mult. Nu de altceva, dar foamea „pro-est” e exact la fel de nasoala ca si foamea „pro-vest”. Cea mai buna atitutine in momentul asta e „fa-te ca-l bagi in seama pe Zelenski si-n realitate stai cu ochiul pe neamt, fiindca din punct de vedere economic el da ora exacta in Europa”.

    • Domnule Socrate, cam tii cu ursul! Peste cateva luni te vei rusina de ce scrii acum despre invazia asupra Ucrainei.

  • https://ria.ru/20220403/ukraina-1781469605.html (pt traducere click dreapta „translate to English”). No comment (articol original Ria Novosti)

  • Din disperare Ucraina vrea sa declanseze un razboi mondial conform cu „dupa mine potopul”. Dupa esecul vaccinarii obligatorii,tot din disperare tot occidentul doreste acelasi lucru. Indeparteaza Rusia de Europa si cea din urma va avea de suferit. Evident nu miliardarii. E clar ca e facatura cu spijinul SUA. Poate de aceea a si durat cateva zile pana sa o faca publica. Oricum situatia nu e roza pentru noi, prostimea pe care oricum nu o baga in seama Iohanis sau „Guvernul sau”.

  • Ce facatura sa pui titlul tinand cont numai de ce spun autoritatile militare ruse, deci criminalii!

    • Pe YouTube sunt filme cu așa zisii morți pe drum dar ei mai dau din mâini,mai sa fie lucrul dracului,or fi zombie.Fake pt prostime ,actorul jelescu e și regizor

    • Ma cac in ceea ce spun rusii ,ma cac in gura ministrului apararii din rusia lui Putler si ma cac in gura celor ce i sustin pe rusi,ceea ce este mai grav e ca au fost identificati autorii masacrului,erau un batalion de adolescenti,din generatia Putlerjugen cred ca mai toti erau sub 20 de ani,unele mutre erau de minori.Adica Putler a trimis copii indoctrinati pe model nazist(a indoctrinat o intreaga generatie de tineri rusi intre 5 si 40 de ani ,i a educat sa devina criminali neonazisti ,i a spalat pe creier in cel mai abject mod(cum numai regimul lui Adolf Hitler a putut sa o faca,si apoi i trimite sa faca atrocitati pe oriunde merg).Generatia parintilor mei a cunoscut oameni din fostul URSS ,pentru numele lui Dumnezeu,cetatenii din URSS ul anilor 80′ erau oameni educati si rationali,astia a lui Putler sunt niste criminali fara scoala crescuti si indoctrinati cu URA ,ca si oamenii lui Adolf Hitler.

      • Nu inteleg ce vrea maestrul,este proPutler???Sau vrea sa le dea ocazia slugoilor Nazistului Sadea Putler sa se dea in stamba si sa se deconspire public,sa i stim si noi pe astia??? Vreau sa cred ca e a doua varianta.As vrea sa sper ca maestrul nu sustine asemenea nazisti criminali si descreierati.Efectiv ,in ultimii ani urmaream filmuletele de prezentare ale armatei ruse prezentate de rusi,si cele despre pregatirea militara a tinerilor si chiar a cadetilor(preadolescenti si adolescenti) de la scolile militare ruse vreau sa spun ca imi dadeau fiori reci si mi se incretea pielea pe mine,semanau cu filmele de propaganda a celui de al Treilea Reich.O intreaga generatie de tineri rusi a fost crescuta sa devina niste ucigasi fara suflet(indiferent ca sunt baieti sau fete) si crescuti intr o ura fanatica contra Vestului ,crescuti si indoctrinati sa ne ucida.Daca Ucrainienilor,fratilor lor slavi ortodocsi le pot face asa ceva,ganditi va ce ne ar face noua acesti ucigasi sangerosi(Putlerjugen).

        • Sunt convins ca rusii au comis acel masacru ,am vazut cum sunt educati de 20 de ani tinerii rusi,sunt crescuti precum fanaticii nazisti a celui de al Treilea Reich a lui Hitler,sunt spalati pe creier efectiv,o generatie de zombi ucigasi,fara suflet dedicati a ucide pe oricine pofteste Fuhrerul de la Kremlin Adolf Putler.Si oroarea cea mai mare,totul s a petrecut sub nasul Occidentului(America preocupata sa se smardoiasca cu China in ,si Europa preocupata cu politicaly corect si cu drepturile LGBTQ si daca o duc bine harapetii in UE) nu s au uitat peste gardul din Est cum,in ultimii 20 de ani dementul neonazist de la Kremlin si a constituit Al Patrulea Reich la Moscova si acum se crede Adolf Hitler Nuclear.Si acum REALITATEA ne da cu BOCANCUL in GURA trezindu ne la realitate,acea realitate cum ca in Europa s a reactivat Reichul Nazist sau Al Patrulea Reich.Unde? In Rusia desigur ,la Moscova,la Kremlin.

          • America preocupata sa se smardoiasca cu China in Pacific 😳 😳 😳

          • Vladimir Putin=Adolf Hitler.Punct.

          • Iar noi ne cacam pe tine, borfas dement. Secatura sinistra. Esti o jignire ai pt closet

      • Neicusorule,
        Da’ vidanja ca a ta
        Nu mai are nimenea.
        In schimb stoluri de pasarele,au carduri.

        • @ Cristea Sugi Pula.Sa vad ce o sa zici,daca vin tanchistii rusi sa faca partii feminine din neamul tau ceea ce fac femeilor ucrainiene,tot asa gunoi prorus vei ramane.Mars la pula sovietica gunoiule.

      • Oare cum erau soldații americani care au ucis în 04.04 1944 aproximativ 5000 de cetățeni din București ? Noi punem botul la gargara lui belinschi în Parlamentul României și alții s-au căcat pe noi de-o viață !!@

        • Da nea Traian,mai ales iubitii tai rusii care ne au furat teritorii,au ucis sute de mii si milioane de romani(evident ajutati de cozi de topor precum propagandistii prorusi de azi,atunci se numeau securitatea comunisto stalinista) in perioada comunista in cel mai bestial mod,ca sa nu mai vorbim ca de la Petru cel Mare tot au vrut sa ne anexeze.Ca sa nu mai vorbim ca ne au intors cu secole in urma din dezvoltarea noastra(ne au intors de la Regalitate si Europenism la feudalism acesti rusi,si ne au transformat dintr un popor european intr o natie semifeudala in cei 45 de ani de comunism rusesc).Da ,de trei secole Rusii s au cacat in gura noastra si o fac in continuare,cu ajutorul cozilor de topor lasate cu generozitate pe teritoriul romanesc dupa destramarea URSS,unii dintre ei care se pretind mari proamericani si prooccidentali,dar,de fapt sunt conserve promoscovite.

      • Mai Tusn cred ca ai diaree de te caci atata , cu ce te ștergi ca hârtia igienica devine un lux,mai bine puneți dop,bine bine dar atunci pe unde mai iese? Pai citind ceea ce scrii,pe gura ,da cred ca pe acolo.

        • Vezi ca pe Beria l a impuscat Jukov in beci,si apropo,sa te identifici ca si nume cu unul din marii criminali ai Istoriei,bravo ,felicitari.Noi ne identificam cu eroi,voi cu niste criminali,asta este diferenta intre Istoria Europei si Istoria rusa,noi am creat o civilizatie multimilenara,rusia a creat doar mari criminali,Petru cel Mare,Ivan cel Groaznic,Lenin,Stalin si acum Fuhrerul tuturor rusiilor Putler,Dementul Nuclear.

      • Ma refer la toti propagandistii Moscovei ,cand spuneam ca fac ceva in gura celor ce sprijina Moscova,adica la acei propagandisti care ne inunda cu regurgitatia puturoasa si viermanoasa a Reichului de la Kremlin,acesti Goebbelsi ai Fuhrerului de la Kremlin imprastiati pe tot globul.Chiar,mintiti prost,nici sa mintiti nu mai stiti.

        • Nu ma refer in nici un caz la entitati statale sau organizatii care isi au propriile lor interese pe care si le urmaresc,pe astia i pot intelege,au interese diferite de a le noastre,pot fi intelesi,politica este cinica,da,insa propagandistii viermanosi nu.

  • Îl întreabă cineva pe fake-ul Rambo in Parlamentul României,despre fake-urile lansate ,menite sa atragă Occidentul in conflict? De fapt cine sa-l întrebe ca și in Parlament totul e regie,e fake ,aplauze pt Rambo ,bis…Ce televiziuni de rahat avem ,preiau dintr-o singura sursa ,informații ce nu se pot verifica,goana după audiențe cu orice pret,imagini care sa șocheze ,ar trebui amendați si dați afara cine au promovat si răspândit știri false cu scopul de a influența si manipula opinia publica.Ar trebui ca si crainicii lui Ceaușescu la revoluție, sa apăra acum cu hârtie igienica pe pupitrul de știri,nu le-ar ajunge un bax.

  • Ideea e ca armata ucraineana poate lansa o racheta spre Polonia și acuzând Rusia,ca astfel sa provoace intervenția NATO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *