Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Regimul Iohannis abordează proiectul de reformă a U.E. pe șest

Comentarii

11 comentarii pentru articolul „Regimul Iohannis abordează proiectul de reformă a U.E. pe șest”

  • Maestre Cristoiu, cum tot revine la dumneavoastră sintagma Franța republică prezidențială, trebuie să vă corectez : Franța este o monarhie prezidențială. Este greșeala lui De Gaulle. El credea că un președinte poate fi cinstit ca el, și când a instaurat a V republică și-a arogat o mulțime de drepturi. Doar că aceste drepturi în mâna unora ca macron sunt foarte periculoase. Iar francezii, vorba fostului meu profesor de franceză, un fin cunoscător al defectelor lor, sunt niște români de lux. Ușor manipulabili. De la Mitterrand încoace acest sistem monarhic e din ce în ce mai resimțit în populație. Iar la macron atinge apogeul. Cu un stat providență poți face ce vrei tu. O mare parte din populație a ajuns la supa săracilor și orice os li se dă dau din coadă. Iar macron ca să revin la cercurile care vrea să le introducă, a rămas la sistemul vasalității. Toți cei considerați ca „sans dents” , din care face parte și România, sunt acolo doar pentru a da bine, nu să participe la împărțirea profitului. Fiti mulțumit că cei 13 se opun. Încă. România mă cam miră, având în vedere că s-a culcat întotdeauna în fața așa ziselor mari interese europene.

  • Muțenia și secretomania lui KWI and Comp caracterizează România ultimilor 7 ani; cât despre ideile celor din CE voi spune doar că sunt emanații ale unor minți odihnite și bine hrănite.
    Vajnicii noștri parlamentari au votat neconstituțional împotriva suveranității României, iar cu legea offshore iar au dat-o cu oiștea în gard dat fiind că gazele extrase în contul țării iarăși vor fi tranzacționate pe bursa de la Viena… Trădare, trădare, trădare, de trei ori trădare ca pe vremea lui nenea Iancu…

  • ue balteste de ani de zile.
    ca orice balta…lipsita de miscare, deci de viata, mai devreme sau mai tarziu…se impute.

    ue a ajuns o balta pe cale sa dvina una imputita pe motiv de lipsa a diferentelor de potential ( care ar fi generat miscare, deci viata )

    ce e de facut?
    pai nu mare branza, ci…definite alte vase comunicante care sa genereze, prin diferentele de potential proaspat definite…viata.

    prin urmare actuala ue oricum e ceva care pute, asemenea unei balti statute, adica e…moarta, expirata, practic si a consumat potentialul.
    deci faptul ca e nevoie de o noua ue…asta e clar-cristal.

    noua ue va fi…ca cea veche, insa dezvoltata in stil fibonacci, prin urmare cei care erau donatori de energie vor dona si pe viitor, iar cei care o acumulau o vor acumula si pe viitor, ca…daca tot s-au invatat de ce sa se uite bunele obiceiuri!

    faza e ca se intampla urmatorul fenomen Climatologic:
    pe linga faptul ca ue are nevoie de o noua definitie a Vaselor Comunicante care i asigura energia, si usea are nevoie de o noua definitie a…propriilor Vase Comunicante, care i vor asigura, prin diferentele de potential proaspat definite, acumularea de energie.
    prin urmare unele vase vor deveni brusc plenar daruitoare de energie, varsindu si o si in poala ue, insa si in poala usei.
    …de asta se va si manifesta, mai devreme sau mai tarziu, o lipsa plenara a intersectiei intre Ansamblul de Vase Comunicante ale usei si uei, care vor fi un soi de Intreg,
    si…pina una alta Rusia,insa…stai sa vedem cum pica mai exact toata povestea pina la final.

    • filmul cu ‘pandemia de efecte ale sanctiunilor indreptate impotriva Rusiei’ e doar avanpremiera filmului cu ‘pandemia de efecte ale sanctiunilor indreptate impotriva Chinei’

      caz in care, lipsiti de conexiuni cu alte vase comunicante, europenii vor deveni mai intai donatori de energie in mod relativ, insa si in mod absolut, cistigatorul absolut devenind cel de peste ocean.

      Marele Reflux vine cu…sectionarea sistemelor de vase comunicante la nivel mondial, pesemne ca mai intai e sectionat plenar ‘pe mijloc’, ca asa se vede…

      • pandemiile care acopera lumea mare sint si din povestea redefinirii din temelii a sistemelor de vase comunicante prezente in dinamica mondiala, care aveau tendinta sa devina doar unul!, global!, cu…clasica slabiciune aferenta: promisiunea manifestarii Baltirii, deci a ‘mortii’.

        • ( faptul ca portul Constanta e congestionat…e ceva banal, in mod normal dinamica asta putea fi previzionata )

  • Artificializarea se va implementa numai si numai prin decizia ‘majoritatii’, niciodata prin ‘consesns’.

    Sa n-ai nimic impotriva manifestariii Artificialului, dar sa nu-l doresti,
    e olecut diferit de acceptarea lui…pe motiv ca ‘daca asa a decis majoritatea…aia e!’

    trecerea de la ‘consens’ la ‘majoritate’ e tot una cu trecerea de la ‘n am nimic impotriva, dar nu mi doresc asta’ la… ‘dorintele voastre sint si dorintele noastre’.

  • il abordeaza pe sest?
    pai…pe sest e si propus!, deci il abordeaza… dupa cum e.
    asta daca il abordeaza pe sest!, …habar n am cum l o aborda!

    cel mai probabil cetatenii europeni, barim in majoritatea lor, habar n au ca proiectul de reforma e rezultatul dorintelor lor, …daca nu cumva e chiar si mai si, adica…majoritatea cetatenilor europeni habar n au ca exista un proiect de reforma a ue.

  • cei care i au folosit si ii folosesc pe ucrainieni pentru implinirea propriilor dorinte…i or fi cunoscind pe ucrainieni?
    daca se vor simti trasi pe sfoara…e probabil ca se vor misca dupa cum le e felul de a fi.

    • cea mai simpla cale de a afla daca ucrainienii sint sau nu sint, cum zic unii, nazisti, e ‘negarea’, adica propovaduiesti lipsa nazismului in ucr.
      daca el in mod absolut exista, atunci ai sa afli cum arata cel ucr, iar daca cel ucrainean nu exista, atunci o sa afli cum arata el…pur si simplu!, pentru ca alta data…sa stii:)
      adica…aprox cam ce face tudy paici:)

      ( faptul ca i faci pe rusi ‘dracul gol’ va ‘chema’ intru echilibrare… nu doar faptul ca vei afla daca sint sau nu sint asa, insa si faptul ca…daca ei nu sint, atunci il vei cunoaste pe ‘dracul gol’ pentru ca astfel sa fii in stare sa l recunosti tura viitoare, indiferent in ce haina e imbracata, nu doar ruseasca )

  • Părerea mea… tot așa cum nu este corect să se spună: „Putin a dres și a făcut”, nu este corect nici să se spună: „Biden a dres și a făcut” (adică a dat 40mld.$). Mai degrabă establishment-ul (și-a împărțit cașcavalul și l-a pus pe Biden să anunțe acest fapt).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *