Joe Biden se retrage din cursa prezidențială: „Este în interesul partidului meu și al țării”

#rezist a trecut de la proteste anti corupție la proteste pro fraudă universitară

De când cu scandalul studenților de la Drept, care au fost prinși copiind, #rezist a luat foc pe internet.
Consilierul guvernamental Sebastian Bodu, care nu poate fi nici măcar bănuit de simpatii PSD, comentează mesajele tineretului USRPLUS:

„Câteva observații despre mesajul lor:

1. Schimbarea de direcție cu 180 grade in funcție de subiecți. Când e vorba de ai altora, sunt răi și trebuie să plătească. Ba chiar pe viață. Când sunt ai lor, trebuie să ne gândim la sensibilităților lor. Că poate chiar părăsesc țara și rămânem fără valori.

2. Sofismul că fiind o țară de doi bani, coruptă, asta ii împinge pe studenți la fraude. Dimineața, că seara ii împinge in Piața Victoriei, să protesteze împotriva corupției. Și că “vrem o țară ca afară”.

3. Minciuna că Șova și Năstase ar fi rămas la catedră după condamnare, în pofida statutului universitar al Unibuc. Ambii au fost concediați de la Faculatatea de Drept a Unibuc după condamnare. Chiar dacă Șova, de exemplu, se rejudecă în apel (după admiterea contestației in anulare). Iar Năstase predă, dar la o universitate particulară.

4. Manipularea că frauda poate fi justificată dacă și alții greșesc. Cum ar veni, poți să fraudezi examenele dacă sunt profesori care au rămas la catedră cu încălcarea statului universitar (nu au rămas, vezi pct. 3).

Cât despre postarea lui Dănileț, de a li se interzice pe viață accesul în Facultatea de Drept, e exact în stilul despre care vorbeam la pct. 1. Eventual să-i lapidăm în piața publică. Desigur, Dănileț nu apucase să se coordoneze cu #rezist”.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *