Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Roboțeii „political correctness” din Germania vor distribuirea pe statele membre UE a migrației ilegale necontrolate spre Europa

Ministrul de Interne german Horst Seehofer va cere distribuirea pe statele membre ale UE a migranților ilegali care vin în Europa dinspre Africa sau Asia, mulți fiind proveniți din state cu prezent terorist: altfel spus, Seehofer vrea, în afara oricărei logici, să rezolve o problemă majoră lucrând la „efectele” problemei. Chiar dacă, potrivit statisticilor, imensa majoritate a migranților proveniți din Africa, de exemplu, sunt „economici”, adică nu se califică pentru protecție internațională, ministrul german îi vrea împrăștiați în statele europene, într-un demers halucinant care „legalizează” practic, migrația ilegală necontrolată- fără vamă, fără pașaport și identificare.

În privința salvării recoltei de Sparanghel

… însă, colegul de guvern al lui Seehofer, ministrul german de Externe, Heiko Maas, a rezolvat mult mai eficace „problema” (în aprilie 2020), pornind de la „cauză”. El a decis, în plină epidemie de Coronavirus, admiterea prin spațiul german a unor transporturi de muncitori români spre plantațiile de sparanghel, după ce cancelarul Angela Merkel îl sunase pe „firul scurt” pe Klaus Iohannis pentru a-i cere ajutorul.

Toxina „political correctness”

…care guvernează o parte din statele occidentale nu a produs lideri politici, ci o garnitură distinsă de mediocrități și roboței programați, nevoiți să se miște zilnic între limite care le sunt impuse sau care sunt auto-impuse. Actuala coaliție a cancelarului Angela Merkel care conduce Germania este împănată cu astfel de omuleți, iar ministrul de Interne Horst Seehofer este unul dintre cele mai vocale exemple.

În 7 iulie 2020, cu ocazia preluării

… de către Germania a președinției rotative a Consiliului UE, Seehofer a declarat ritos că țara lui vrea „o rezolvare” referitoare la „refugiați” și „migranți” și că statele UE trebuie să dea dovadă de solidaritate și trebuie să admită migranți. Astfel, o ideea larg promovată de câteva cluburi de sponsori globaliști care cer deschiderea frontierelor UE pentru o migrație necontrolată, are un suporter într-un personaj politic cu comportament abulic (Seehofer) care, prezumtiv, ar trebui să se preocupe în primul rând de asigurarea securității cetățenilor UE: și care, prezumtiv, din cauze de political correctness, nu abordează în niciun fel controversatul subiect al originii acestui aflux de migranți, dezvăluit sporadic ca fiind de fapt un trafic de ființe umane camuflat, dirijat din umbră de sponsori globaliști din SUA și UE prin entități non-guvernamentale.

Germania cheamă practic la „solidaritate” cu un fenomen ilegal

… care introduce oameni neverificați în Europa dar nu prin vămi, ci prin porturi, proveniți din state care găzduiesc grupuri teroriste active. La polul celălalt, Cristoiublog.ro a dezvăluit cum colegul de guvern al lui Seehofer, ministrul de Externe Heiko Maas, tot din rațiuni de political correctness, nu a avut niciodată vreo referire la „riscurile inacceptabile” la care au fost expuși muncitorii români care au călătorit în plină epidemie de Noul Coronavirus, spre plantațiile de sparanghel, dar în schimb a avertizat în aprilie a.c., asupra „riscurilor inacceptabile” pe care le-ar produce deschiderea granițelor statelor UE (implicit ale Germaniei) „pentru sănătatea turiștilor”.

La puțin timp după „îngrijorările” lui Maas

… aproape 45000 de băieți voinici și fete zdravene au ieșit la „proteste” Antifa în orașele Berlin, Frankfurt și Hamburg și s-au bătut cu poliția: autoritățile îi menținuseră în case din cauza epidemiei locale de Noul Coronavirus, iar joburile spre culturile de Sparanghel nu fuseseră ofertate și către acești „activiști”, fiindcă oricum, pentru rezolvarea problemelor din agricultura Germaniei, fusese inventat la un moment dat, Klaus Werner Iohannis în România.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Roboțeii „political correctness” din Germania vor distribuirea pe statele membre UE a migrației ilegale necontrolate spre Europa”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *