Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

România a găsit soluția pentru terminarea pandemiei: Incendierea spitalului Matei Balș din București?

„Alegerile se câştigă emoţionând alegătorul, se câştigă pe bază de emoţie, nu de argument”, spunea cândva Președintele României, domnul Klaus Iohannis. Care va să zică –dacă extrapolăm teoria prezidențială despre care nimeni nu ar putea să spună că susține vreo conspirație – înțelegem că așa este condusă lumea.
Adică, prin controlul emoțiilor!

Acela sau aceia care controlează emoțiile oamenilor sunt stăpânii lumii. Pe scurt: viața ne este controlată, deoarece ceea ce gândim despre anumiți politicieni, pe cine urâm sau iubim șamd., toate aceste emoții nu sunt naturale, nu sunt rezultatul natural al gândirii noastre critice, ci sunt mai degrabă efectul artificial al comenzilor primite de la stăpânii noștri.
Omul tehnologizat al zilelor noastre este la fel de primitiv precum omul cavernelor.

În fine, nu vreau ca introducerea acestui text să fie mai lungă decât tot cuprinsul. De fapt, ceea ce vreau să spun este că, pentru controlul oamenilor, sunt create diverse crize, în funcție de interesul de moment al stăpânilor. Pe de altă parte, tensiunile reale survenite la nivel național sau planetar sunt confiscate tot pentru satisfacerea intereselor acestora. De exemplu, Vovid-19 reprezintă tipul de criză reală care a apărut natural undeva, în China. Ceea ce a urmat ulterior, adică preluarea și transformarea problemei chineze într-o pandemie ucigașă, pentru ca Donald Trump să piardă alegerile, dovedește că omul nu este capabil să-și controleze emoțiile.

Acum, dacă Donald Trump a pierdut în fața lui Biden, pandemia trebuie să se încheie pentru că nu mai are obiect. Cum se termină pandemia?
Simplu: prin eliminarea măsurilor care au făcut-o să devină pandemie.

Desigur că virusul nu poate să fie eliminat dintr-o dată doar pentru că Joe Biden a câștigat alegerile, este nevoie ca mai întâi să se pună capăt isteriei planetare.
Cum se pune capăt nebuniei colective?
Prin același control al emoțiilor, adică prin crearea altor tensiuni și frici de moarte culminând cu distragerea atenției publice către alte subiecte mai importante pentru interesul de astăzi.

În acest context, cum ar putea România să termine cu pandemia?
N-avem de nici unele, nici spitale sau ventilatoare, nici bani să cumpărăm tot vaccinul din lume. În același timp, românii vor și nu prea vor să se vaccineze. Așa că ce ar trebui să se întâmple pentru ca românul să (re) trăiască în România normală, fără spaima de Covid, sau să plece la muncă în străinătate cum este normal, că sparanghelul nu se culege singur?

Păi… să zicem că stăpânii noștri, ăștia din România, s-au gândit să preia criza de la Piatra Neamț. Cum ar putea să folosească această dramă pentru terminarea pandemiei? Ce ar trebui să se întâmple pentru ca românilor bolnavi de Covid să le fie frică să se ducă mai ducă la spital, indiferent cât ar fi de bolnavi?
Cum ar fi dacă la spitalul Matei Balș, unde s-au tratat de la începutul pandemiei cele mai multe şi cele mai grave cazuri de Covid-19, ar avea loc un incendiu?

În aceste condiții, rezultatul normal (artificial) va fi că românii nu se vor mai duce la spital să se trateze de Covid-19. Păi, atât timp cât spitalul Matei Balș a luat foc, spitalul, care în conștiința colectivă românească este cel mai bun, mai dotat, mai cu bani bla bla bla… ce garanții să am că nu voi arde de  viu în spitalul din Drobeta-Turnu Severin, de exemplu?
Acum, că panica s-a instaurat în mintea românului, rezultă că spitalele nu vor mai avea bolnavi de Covid-19, iar pandemia se va termina artificial așa cum a început.

În final, observăm că a trebuit să ardă spitale și să moară oameni, pentru ca România să termine cu pandemia.
Ce să facem dacă alegerile „se câștigă pe bază de emoţie, nu de argument”?!

Câtă vreme autoritățile nu ne dezvăluie cauzele incendiului, îmi pot permite să cochetez puțin cu teoria conspirației. Indiferent de cauze, un lucru e sigur: tragedia de la Balș poate avea drept efect spaima românilor bolnavi de Covid de a se mai interna în spitale. Și uite așa regimul scapă și de Pandemie!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „România a găsit soluția pentru terminarea pandemiei: Incendierea spitalului Matei Balș din București?”

  • Cu sau fara pandemie, situatia-i aceeasi… „… all i want to say is that they don’t really care about us…” – Michael Jackson

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *