Lista măsurilor de modificare a Codului Fiscal, agreate în coaliţie: Impozitul progresiv nu se aplică, acciza la ţigări creşte de la 1 august anul acesta. Creşteri de TVA la restaurante, locuinţe şi băuturi cu zahăr (news.ro)

România, țara lui Covid. Această moarte nu contează?

La data de 22 iulie ora 09,59 ,pe strada Republicii, pe trecerea de pietoni către spitalul municipal Medgidia, a fost accidentată o femeie!
Poarta spitalului închis pentru urgențe, era la max. 50 de metri de locul accidentului.
Fiind declarat spital suport pentru Covid,nimeni n-a intervenit, accidentata zbătându-se între viață și moarte, mai bine de 40 de minute, până când o salvare și un elicopter SMURD au ajuns de la Constanța pentru preluarea victimei!
Din păcate femeia accidentată, datorită pierderii masive de sânge, în elicopter în drum spre Constanța, a decedat!
Cât de cinic poți să fii, să stai să te uiți la un om cum se luptă cu moartea, și să nu-i pui măcar un garou pentru oprirea hemoragiei?
Domnilor Iohannis, Orban și Arafat, aveți pe conștiință o moarte de om, și probabil că moartea acestei femei, nu-i singura!
Nu vă mustră conștiința, sau aceste morți nu mai contează?
Contează numai numărul morților de Covid?
Medgidia,
23 Iulie 2020
(Sursa: Pagina Ion Tiripan)

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „România, țara lui Covid. Această moarte nu contează?”

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog