România, Ucraina și Moldova, fără ca cetățenii lor să știe, sunt furnizori de cobai umani pentru testarea medicamentelor companiilor americane care nu au primit aprobarea pentru testare de la organismului lor de control

Ceea ce vedeți despre banii murdari pe care Biden i-a încasat din Ucraina și România, este nimic față de adevărata dimensiune a gradului în care colonia răspunde la ordinele stăpânilor, nu numai cu bani și resurse, ci și cu cetățeni pe post de cobai umani.
România, Ucraina și Moldova, fără ca cetățenii lor să știe, sunt furnizori de cobai umani pentru testarea medicamentelor companiilor americane care nu au primit aprobarea pentru testare de la organismului lor de control, FDA (Food and Drug Administration).
Când FDA nu își dă acordul pentru un studiu, iar românii reduc perioada de aprobare a studiului, de la 60 de zile, cât prevede legea, la 7 zile, e și păcat să nu testezi pe cobaii din colonie tot ce îți trece prin cap.

Studiul este făcut de compania Diffusion Pharmacheuticals Inc din Charlottesviila, Virgina, care aparține lui David Kalergis, prezentat ca antreprenor american în științele vieții, prin compania Arensia din Germania.
Partenerul Arensia, de mulți ani, pentru mai multe programe de testare, în România, e domnul Streinu-Cercel, care pune la dispoziție Institutul Matei Balș și pacienții internați acolo.

Medicamentul testat de compania americană este TSC (trans sodium crocetinat) și urmărește creșterea nivelului de oxigen din sânge, inclusiv pentru pacienții Covid-19, în orice formă, de la asimptomatici la stadii grave. Studiul a început pe 24 de pacienți de la Matei Balș, urmând ca, în cazul în care rezultatele vor fi pozitive, să se extindă, în faza a doua, la 100 de pacienți.

Care pacienți au fost voluntarii pentru testarea cu acest medicament? Acei pacienți au fost informați că sunt pe post de cobai și că acel medicament nu a primit aprobarea pentru testare în țara unde s-a inventat?
De ce intermediarul din Germania, firma Arensia, lucrează numai cu România, Ucraina și Moldova?
De ce nicio țară vestică nu a vrut sa testeze medicamentul minune?
De ce România e singura țară din UE care livrează cobai umani pentru testarea unor medicamente și tratamente pe care alte țări europene nu vor să le testeze?
De ce s-a redus atât de mult perioada de aprobare a studiului(de la 60 de zile la 7 zile)?
Ce s-a întâmplat cu cei 24 de testați în prima fază? Studiul a continuat și pe cei 100 de pacienți pe care îi prevedea faza a doua?
Câți bani s-au încasat pentru studiul ăsta și de către cine?
Câte astfel de studii s-au mai făcut la Matei Balș, pentru ce medicamente si care au fost rezultatele acestora?
De ce vrea Streinu-Cercel să intre in parlament în plină pandemie? Caută cumva imunitatea?

Când vă mai întrebați de ce mor oamenii, să știți că virusul ăsta e cu mult mai blând decât ticăloșia și foamea după bani ai celor pe care îi plătiți să vă protejeze.
Puteți să citiți și singuri toată grozăvia.

https://investors.diffusionpharma.com/News/news-details/2020/Diffusion-Pharmaceuticals-Expands-Clinical-Trial-Program-of-TSC-for-the-Treatment-of-COVID-19-Patients-to-Include-the-Romanian-National-Institute-of-Infectious-Diseases/default.aspx

https://www.arensia-em.com/news-26-arensia-begins-clinical-trial-program-to-test-diffusion-s-lead-drug-for-the-treatment-of-hospitalized-covid-19-patients

https://www.arensia-em.com/news-30-arensia-is-expanding-its-research-capabilities-in-covid-19

Clarificare comentarii


Clarificare

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe blog, precum și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii