Ministrul de Externe al Austriei: Dostoievski şi Ceaikovski rămân o parte a culturii europene, fie că ne place sau nu. Rusia va continua să fie cel mai mare vecin al nostru. Va rămâne a doua mare putere nucleară din lume

Românii mor pe capete și Klaus Iohannis umblă pe coclauri


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Românii mor pe capete și Klaus Iohannis umblă pe coclauri”

 • Maestre, de cind tot nu intelegeti care e treaba cu antisemitismul, ca de multa vreme va exprimati, in diverse pastile video, neputinta de a intelege despre ce e vorba,
  am inceput sa ma gindesc si io…care e faza.

  Ca, dupa cum spuneti clar cristal, in tara asta nu exista antisemitism pe vremurile astea, acu daca nu exista…nu exista, de unde sa l iei?!,
  si oricine poate sa observa asta, e suficient sa deschizi ochii.

  acum multi ani in urma am citit intr un ziar ca israelienii au multe proprietati in Romania, in principal in Bucuresti, parca asa scria pacolo,
  multe dintre ele, asa se spunea, fiind nelocuite. adica sint blocuri intregi…insa pur si simplu sint nelocuite, insa…la cheie.
  acuma vorbind strict teoretic, daca atunci erau multe, acum ar trebui sa fie mult mai multe.
  asta pe de o parte.

  pe de alta parte, azi sau ieri am citit ceva despre un posibil razboi in Iran.
  pai daca pacolo incepe un razboi, dvs daca ati fi in locul israelienilor, n-ati pleca din tara, o vreme, venind…unde in alta parte daca nu acolo unde ai proprietati, spre ex…in Romania, ca si aici ai?:)
  daca pe-aici ar sosi, deodata, multi israelieni, nici nu stiu cam citi sa zic,…zeci de mii spre ex, ce si doresc acestia, ma gindesc, e sa fie primiti…cu prietenie:)
  insa, preventiv, nu mai bine ridici la maxim nivelul atentiei indreptate asupra manifestarilor antisemite? io zic ca e de bun-simt sa fie asa, daca paici ar sosi, oarecum brusc, deodata, …sa zicem…zeci de mii de israelieni.
  nu e chiar lipsita de logica povestea de mai sus…:)