Primul tur al alegerilor prezidenţiale va avea loc în data de 24 noiembrie, iar al doilea tur în data de 8 decembrie. Alegerile parlamentare au loc la 1 decembrie

Ruși dimineța, ruși toată ziua

Dimineața începe cu buletinele de știri, să văd ce mai este cu războiul din Ucraina. Se difuzează detalii despre atacurile noi ale rușilor. Of, Doamne!
Chiar când nu m-am simțit bine, tot cu radioul am început ziua. Dar nu am mai putut lucra în orele următoare. O zi am zăcut, iar apoi am stat în pat pentru recuperare. Tot ce am putut să fac a fost să deschid YouTube și dau la filme rusești cu traducere în limba română.
În urmă cu ceva ani, mă uitam la ele luând la rând toată filmografia existentă.

Revenind în actualitate, la psihologia rușilor în zilele tragice ale confruntărilor din Ucraina, mi-a revenit cheful să văd unele dintre pelicule. Și mă întreb cum pot rușii, autori de asemenea filme sensibile, să comită atacurile la care e martoră  întreaga planetă. Știu, nu rusul în general atacă, ci Putin prin intermediul militarilor săi.

Evident, toți așteptăm, cât mai repede posibil, finalizarea războiului, iar până atunci realizarea coridoarelor umanitare. Ele s-au aflat în centrul atenției în a doua rundă de convorbiri dintre reprezentanții Ucrainei și Rusiei.
Până atunci, vă invit să vedeți trei producții rusești, asta în măsura în care nu le știți deja de multă vreme.
Filmele ,,Palma”, ,,Italianul” și ,,Cariera lui Dima Gorin” pot fi vizionate accesând link-urile de mai jos.

YouTube player
YouTube player
YouTube player

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *