Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

S-a declanșat campania compromiterea profesorilor

Comentarii

18 comentarii pentru articolul „S-a declanșat campania compromiterea profesorilor”

  • S-a închis xeroxul de la BNR 😆
    Era si timpul.

  • @Online
    https://www.activenews.ro/opinii/Presa-Charles-a-vrut-sa-il-cunoasca-pe-Hellvig-.-Pe-care-il-cunoaste-de-un-deceniu-182412
    Circ pe banii fraierilor cu actori batrani si tristi,clovni expirati…
    Online…poanta cu „curtea constitutionala” o stii…frumusetea e trecatoare…si din fericire de prostie nu se moare dar omuletzii sunt muritori…”nu traiesc” cat „nemuritorii”…
    „De ce creșterea salariilor profesorilor poate fi considerată neconstituțională. Dascălii pot cere banii din urmă”
    https: //ziare.com/ordonanta-de-urgenta/probleme-oug-crestere-salarii-profesori-ordonanta-neconstitutionala-sustine-consiliu-legislativ-1808283
    Zi Frumoasa Online!!!
    vali
    🙂

  • Salarii mari la profesori, la medici, la magistrați .. etc…excelent…dar nu în sărăcia din Ro!

  • Dragi profesori și educatori,
    Știu că mulți mă veți blama dar îmi place adevărul, chiar dacă supără!
    Când Dragnia v-a mărit salariul ati iesit în stradă alături de Orban să săriți ca oile ?? că nu vreți #PomanaPSD.
    Cât a fost Orban și Cîțu nu v-ați cerut drepturile desi aveați același salariu. Acum brusc vreți demnitate și salarii mărite. Unde a fost demnitatea voastră până acum??
    Dragilor, să vă dea Orban și Cîțu, Drulă și Năsui.
    ??

  • Ești PENIBIL moșulică!?
    Nu există postare fără să ataci PSD și pe Ciolacu…idem pe soția lui Johannis!
    Ai sarcină de la Doina să o ataci în fiecare zi pe Carmen Johannis?
    Sâsâi precum șarpele in fiecare noapte?!

    • Superb, doar pentru acest comentariu merita ca dl.Cristoiu sa-si mentina „activitatea”pe blog. Inseamna ca are impact.
      –––––––––––––––––––––––––––
      Comentariile de complezenta denota indiferenta, dispret, etc.
      –––––––––––––––––––––––––––––
      Personal ma bucur cand am multi dusmani : se gandesc zilnic la mine, ii deranjeaza fiecare actiune a mea, ma urasc…
      Per ansamblu, inca mai „contez” , efectiv.

      • @Gh.Grosu a scris pe 03/06/2023 la 13:14
        The quote „If people hate you, then you’re probably doing something right” is famous quote attributed to Amy Lee (1981), American singer-songwriter and pianist.
        Mai are variante…”if nobody hates you than you’re doing something boring”…etc…etc…Eu n-am timp de ura…dusmanie…Furia…Mania…altceva…doar un program incarcat de condoleante de Rusalii…deja s-au facut mai mult de 400…un autobuz si doua trenulete in India si gata cimitirasul…plus o multime de alte condoleante…greu…dar n-am ce face…facem treaba…
        Toate Bune!!!
        Vali Constantinescu

  • Dragi tovarasi profesori si invatatori de unde vreti atati bani bani bani mergeti la munca la meditatii si ve-ti reusi in viata cu 6 case frumoase.Bani pentru educatie si sanatate nu vor fi in veci banii merg la zeii razboiului si ai securitatii la fiecare buget s-au adaugat sume uriase la aceste entitati.Hai pa ca mi-a sosit avionul Ravasitoareo unde esti FA?

  • S-a declanșat de fapt campania de umilire la nesfârșit a cadrelor didactice. Cei 1000 lei brut sunt de fapt 583 lei net. Nu au nicio garanție că salariile din noua grilă vor fi conform cerințelor. N-or fi toți chiar cei mai buni, dar totuși chiar să nu fie respectați nici măcar de clasa politică?!
    Singurii elevi care s-ar putea să piardă înscrierea la facultate sunt cei ce vor urma cursuri universitare înafara României unde nu trebuie să dea nicio admitere. Fie vorba intre noi că doar copiii celor cu resurse financiare semnificative pot urma cursuri la acesle universități.
    Dacă se razboiesc orgoliile lui mobilă și durere asta nu e decât consecința modului in care a catacdisit să privească propriul electorat.
    Provincialismul duduiei de peste Prut depășește orice așteptare, chiar și pe cel al „cotofenelor cărora le sar penele” la sosirea unui prinț.
    Nu in ultimul rând vă doresc o vacanță cât mai reușită!

  • Eu ,unul,nu sunt de acord cu sustinerea neconditionata a acestei greve asa cum o face mai toata presa fara sa puna intrebari.Nivelul de pregatire si educatie al actualei generatii este dezastruos,maestre,o stiti prea bine si pentru asta nu sunt de vina doar familia ,societatea ,mobilele cum se spune.Profesorii s-au compromis din clipa in care lupta lor inseamna doar salarii mari ,Nu i-am auzit in pandemie sa protesteze contra porcariei numita invatamant online ,a mastilor pe fetele copiilor asa cum nu ii auzim acum in fata distrugerii a ceea ce a ramas din invatamant cu asa zilele legi ale educatiei in fapt o datorie a dlui presedinte pentru firimiturile din PNRR.Profesorii pe care i-a avut generatie noastra aveau salariul comparabil cu al unui muncitor cu toate astea isi faceau datoria cu pricepere si devotament.In urma muncii lor in anii 60-70-80 scoala romaneasca a dat ingineri,medici,oameni de cultura de mare clasa pe care Occidentul,invocand pretextul drepturile omului ,se batea sa ii racoleze.Aceea erau profesori adevarati cei de astazi ,daca excludem putinele exceptii,au venit in invatamant sa traiasca bine si rezultatele se vad.

  • D-le Cristoiu, odată cu mărirea salariilor, trebuie să fie introduse criterii de evaluare ale muncii profesorului. Sunt de acord să le mărească și cu 100%. Credeți că se va schimba ceva în învățământul românesc doar cu mărirea salariilor? Sper să mai trăiți și să vedeți că v-ați înșelat. Profesorul care nu-și face treaba acum, nu-și va face treaba nici dacă îi mărești salariul. Cei care și-au făcut-o până acum, și-o vor face și după mărirea salariilor. Și știți de ce lucrurile vor fi la fel ca înainte? Din cauza mentalității românului. Știu că nu sunteți imparțial, nu există jurnalist cunoscut publicului, care să fie imparțial. Dacă era astfel, nu mai devenea celebru, pentru că nu-l promova sistemul, oricât de bun ziarist era.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *