La mulți ani, România! La mulți ani, români!

S-a făcut voia lui Klaus Iohannis! Încă un guvern care va eșua!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „S-a făcut voia lui Klaus Iohannis! Încă un guvern care va eșua!”

  • Felicitari, pentru modul in care faceti aceasta analiza !!
    Marcel Ciolacu a afirmat public ca a facut rost de antiviral Arbidol adus din R . Moldova cu ajutorul caruia si a trata familia de COVID 19, iar guvernul lui Catzu a declansat imediat la presiunea Big Farma operatiuni de cautare si confiscarea a antiviralelor aduse de pe spatiul fostei URSS, adica un hei-rupism marca Guvernul Meu – patentat.
    Catalin Predoiu a incasat de la bugetul statului roman aproximativ 1 milion de euro, bani sub forma comisioanelor si primelor pentru ca in calitate de vesnic ministru al justitiei din Republica Fantastica Romania facea parte din diferite comitete si comisii de partid, un alt fel se sinecura, asa ca trai neneaca din bani publici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

A apărut cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”

După ani și ani de documentări, discuții cu unii dintre actorii implicați în evenimentele din decembrie, Ion Cristoiu a terminat de scris cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”.
Apăsați aici pentru mai multe detalii
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog