Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Să rîdem cu CIA

În toamna lui 1961, CIA se mută din Washington în noul şi splendidul sediu de la Langley, Virginia.
Inaugurarea e făcută de noul director al Agenţiei McCow, numit de J.F. Kennedy după dezastrul din Golful Porcilor în locul bătrînului Alain Dulles.

Fostul director, fixat în fruntea CIA timp de nouă ani, luptase din greu în jungla birocratică de la Washington pentru a obţine un nou sediu. Cum i s-au refuzat mai multe clădiri din capitala federală, a pus mîna pe un teren parţial împădurit la o distanţă de 13 km de Capitală.
La vremea respectivă, construcţia a costat suma de 33.175.867 de dolari.
Un adevărat mastodont, cu o parcare de aproape 3.000 de autovehicule şi un restaurant cu o capacitate zilnică de 1500 de persoane.

O dată inaugurat sediul, s-a purces la desfăşurarea activităţilor curente.
N-a trecut mult timp şi locatarii şi-au dat seama că mastodontul are probleme de încălzire şi de asigurare a aerului condiţionat.

A fost dat în judecată arhitectul.
Un proces pe care CIA l-a pierdut.
De ce?

Arhitectul a dovedit, în instanţă, că Agenţia refuzase să-i pună la dispoziţie numărul de persoane pe care clădirea urma să-l adăpostească.

Dacă ar fi făcut asta, CIA ar fi trebuit să-şi deconspire unul dintre cele mai păzite secrete ale sale:
Numărul de angajaţi.

Locatarii se pot mîndri că măcar acest secret a fost păstrat din partea Agenţiei care şi-a dezvăluit multe secrete.
Chiar dacă pentru asta sînt obligaţi să sufere de frig, iarna, şi de căldură, vara.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Să rîdem cu CIA”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *