Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Corespondență din Anglia. Să schimbe și sondajele becul, că la soare te poți uita dar…

Nu numai în România se întâmplă miracole, ia priviți ce spun sondajele de opinie din Marea Britanie! La întrebarea dacă Charles va fi un rege demn de a fi menționat în cartea de istorie, adică bun, pe înțelesul oamenilor străzii, scepticismul s-a dat de două ori peste cap, Hocus-Pocus (preparatus)! și Voilà! Charles prietenul globaliștilor a devenit Charles cel Bun, apărătorul poporului. Până și Covid-19 a dispărut, de pupincurism când scăpăm?

În timp ce Regina încă își mai așteaptă invitații la funeralii, mare parte din angajații fostului Prinț, devenit Rege, de la fosta sa reședință – Clarence House, au primit vestea că vor fi concediați. Aproape 100. Câți angajați au, de fapt, monarhiile în anul de grație 2022 și cine îi plătește? Vestea concedierii a venit în timp ce personalul prințului lucra zi și noapte, ca să-i facă tranziția ușoară.

Englezii de rând sunt sfătuiți să-și aboneze funeraliile la câte un crematoriu, ca să nu risipească bani, în timp ce pentru Regină s-au cheltuit miliarde și va fi pusă, grijuliu, la păstrare. La nunta Prințului Harry, numai cheltuielile cu securitatea invitaților au costat bugetul statului în jur de 30 de milioane de lire sterline.

Prințul Andrew, fratele lui Charles, prietenul pedofililor și al proxeneților, el însuși dedulcit la păcat, a devenit un fel de vicerege, o rezervă. În caz că pe Charles îl supără pântecele sau îi țiuie o ureche, iar Camillei îi e prea lene să se ridice de pe fotoliu, Andrew ar putea ajunge să reprezinte monarhia britanică în întâlniri oficiale.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Corespondență din Anglia. Să schimbe și sondajele becul, că la soare te poți uita dar…”

  • Ceva timp in urma, inainte de 1989 eram ciuca bataii de joc a propagandei neo -imperialiste pe subiectul zilei si anume cultul personalitatii sotilor Ceusescu, iar azi in oglinda cu aceleasi mijloace mas media bine ncadrate cu activisti de pe zona de audienta mioritica ne fac o campanie media de PR la adresa famigliei ce conduce de la Londra , caz clasic de promovare a intereselor Imperiului Britanic in detrimentul oricui altcineva.

  • pe vremea cind eram elev imi amintesc doar ca iarna veneam de la scoala in jur de 7 seara si…vedeam satul inspre care ma indreptam doar daca era luna afara:)) insa ce i drept daca pe linga luna mai era si zapada,
    si era, nenica!:)), totul arata ca dintr o poveste:0

    acasa lampa cu gaz era aprinsa si la lumina ei, insa mai drag mi era de lumina focului din soba, se desfasura intrega activitate a celor care misunau prin casa. insa pe vremea aia era gaz lampant:))

    sondajele pot lumina in orice directie, insa le e cam greu sa schimbe natura luminii care lumineaza sinele oamenilor, indiferent care e ea 🙂

    • cam aceleasi amintiri, doar un singur sat in loc de doua. ma intreb de ce a trebuit sa schimbam atatea. pe langa amintirile acestea, ce este acum pare artificial, fals, lipsit de sens, chiar idiot. ai scris cateva randuri si e greu sa ma inttorc de acolo.

  • S-a împânzit lumea de regi și regine care moștenesc monarhii de zeci și sute de ani, dar și de regine și regi ai energiei și gazului cu titluri mai puțin nobiliare, dar cu atribuții importante în dirijarea omenirii spre ce? Spre prostirea popoarelor aflate în subordinea lor ca niște slugi prea credincioase și supuse care să meargă pe vârfuri în întuneric și frig și care să nu crâcneasca dacă le mor părinții sau copiii de foame , de frig ,sau că nu au lumină îndeajuns să-și facă treburile în gospodărie sau la serviciu – adulții și lecțiile – copii sau tinerii ! Nu sunt destule probleme cu bunul mers al fabricilor și uzinelor și cu nivelul de trai al oamenilor, mai trebuie să ne facem praf și sănătatea stricându-ne ochii la becuri cu leduri sau făcând duș cu apă rece ?! Foarte bun și obiectiv articol , doamnă ! Mulțumim ! Felicitări !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *