Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Scandal în USR. Se rupe partidul? | „Gândurile lui Cristoiu”, AlephNews

Gândurile lui Cristoiu – ACUM pe www.alephnews.ro. Emisiunea poate fi urmărită integral aici: https://bit.ly/3owHU7W

Publicată de Aleph News pe Sâmbătă, 5 februarie 2022


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Scandal în USR. Se rupe partidul? | „Gândurile lui Cristoiu”, AlephNews”

  • Se cearta papusarii din spatele color doua maimute USR…sau doar se fac ca se cearta?
    Se mai aude ceva despre dosarele de furt din banii europeni a d-lui Barna? DNA somn pufos? hahahahah

  • Se împacă ei, de frica AUR! Leninist vorbind, PLUS a deschis larg porțile partidului ca să intre în noul USR cu majoritate de membri. Și totdeauna a avut pretenții tupeiste: dacă erau 20 de la PLUS și 80 de la USR într-un orășel de munte, totuși locurile eligibile la consilieri pentru primărie trebuia să fie juma-juma. Recursul semnatarilor scrisorii anti-Barna la denumirea veche USR PLUS e semn că fuziunea a eșuat. Conflictul vine de la faptul că printre ei cu greu găsești nume afirmate în lupta anti-corupție, dusă mai mult de USR-ul inițial.

  • 🙂

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog