Lista măsurilor de modificare a Codului Fiscal, agreate în coaliţie: Impozitul progresiv nu se aplică, acciza la ţigări creşte de la 1 august anul acesta. Creşteri de TVA la restaurante, locuinţe şi băuturi cu zahăr (news.ro)

Școala și distanțarea nu sunt concepte compatibile. O traumă numită educație

Zeci de telespectatori au scris mesaje la „Jurnalul meu video” în legătură cu problema pusă de Ion Cristoiu: începerea școlii în condițiile absurde elaborate de guvern.

Redăm câteva dintre ele:

Tally V.

Școala online nu este școală, nu este viitor, este pur faliment. Iar școala cu măști și „pepsiglass” este un abuz asupra copiilor. Școala și distanțarea nu sunt concepte compatibile, copiii merg la școală să socializeze, nu să se însingureze, nu să se îndepărteze de ceilalți copii. Sala de clasa va fi sala de spital, unde profesorii vor fi noii doctori. Prioritara nu va fi predarea, prioritar va fi triajul epidemiologic. Nu va mai conta daca ai studiat, va conta daca esti infectat. Copiii se vor pregati pentru evaluare… pentru evaluarea medicala. Scoala absurdului. O trauma numita educatie.

Silvia Suciu

Ok si daca la scoala o sa-i forteze sa nu interactioneze, sa zicem prin absurd ca o fac, dar dupa ce pleaca de la scoala ei copiii merg impreuna acasa, interactioneaza, tinerii ies seara in oras, ce fac pun politisti dupa ei? Îi amendeaza daca ies impreuna? Ce oameni bolnavi guverneaza tara asta!

Rikimiki

Eu vreau sa vad ce se intampla in orasele mari, unde meditatiile sunt un fapt foarte obisnuit. Degeaba chinui copilul la scoala cu panouri si masti si dupa aceea merge la meditatii in grup de 2-3… (cate 5+ fac desen pentru arhitectura in Bucuresti) in sufragerie la profesor. Elevii de la clasele 1-4 fac meditatii minim 2-3, aproape zilnic, la scolile cu predare intr-o limba straina, tot in Bucuresti. Mai avea Klaus 6 case fara bani din meditatii, dupa cum zicea el singur?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog