În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Școlile se deschid înaintea alegerilor, dar încă nu se știe ce măsuri de siguranță se iau pentru elevi

Tatiana Cernei, telespectatoare cristoiuTv, aflând de la Ion Cristoiu, din „Jurnalul meu video”, ce măsuri se iau pentru ziua votului, cât de atenți sunt guvernanții cu toate, se întreabă dacă tot părinții vor fi cei care trebuie să asigure materialele necesare pentru elevi. „Sunt curioasă dacă se vor preocupa așa și de dotarea școlilor, dacă vor schimba măștile elevilor la 4 ore, sau vom fi noi, părinții, obligați să le cumpărăm, inclusiv dezinfectantul, pentru ca pînă acum, noi cumpărăm săpunul și hîrtia igienică din școli”, a comentat Tatiana Cernei.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *