Scorniceștiul de rit nou nu se poate închide cum se închid celelalte localități ale muritorilor

Înțelegeți și voi că Scorniceștiul de rit nou nu se poate închide cum se închid celelalte localități ale muritorilor, de la o oră la alta, de se culcă muritorii liberi și se trezesc carantinați.
Scorniceștiul de rit nou nu are numai Zeul Suprem, dar mai are și un Eduard Hellvig, o Raluca Turcan, ba si directorul STS, de care depind alegerile generale din 6 decembrie.
Eh? Mai îndrăznește vreun muritor să comenteze ceva? Ia ziceți, care localitate a mai dat țării, dintr-odată, și președintele și șeful SRI și șeful STS și vice-premierul?
Hai, mucles, fiecare la masca lui, nu mai poluați aerul zeilor!

Clarificare comentarii


Clarificare

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe blog, precum și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Scorniceștiul de rit nou nu se poate închide cum se închid celelalte localități ale muritorilor”

  • ‘Mai îndrăznește vreun muritor să comenteze ceva ?”
    Eu sunt muritorul !
    Vreau sa aflu daca ‘Padisahul” mai calatoreste catre Scornicesti …scuze…Sibiu…