În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Scrisoarea lui Andi, un oltean din Cluj. Lucrurile esențiale, pe care ar trebui să le știm, sunt lăsate la voia întâmplării

Bună ziua, domnule Cristoiu

De la începutul pandemiei va urmăresc pe YouTube toate interviurile, pastilele etc.
Nu am televizor în casă dar sunt foarte încântat să mă informez din emisiunile dvs. Va ascult în căști când conduc, când fac curățenie etc. Setez viteza să fie de două ori mai mare, pentru a câștigă timp 😊. Cu 2 copii mici, timpul nu îmi permite să citesc presă/știri.

Pe lângă subiectele zilnice, mă bucur să aflu informații variate (multe domenii și din toată lumea), un fel de cultură generală. Interviurile cu ziariști din alte țări aduc informații „pe care nu le găsești pe google”, sunt experiențe de viață împărtășite nouă prin intermediul dvs.

Când eram în liceu urmăream, seară de seară, Marius Tucă Show (anii 96-2000). Și mă bucur că acum aveți emisiuni împreună.

Interviurile cu politicieni mă ajută să îi cunosc mai bine după cum ziceați și dvs: după interviuri vă schimbați părerea despre invitați.

Era să uit de subiectul PANDEMIE. Apreciez analizele și concluziile pe acest subiect. Eu mă consider din generația tânăra, dar sunt uimit cum majoritatea tinerilor din cercurile în care activez sunt „sedați cu acest drog”. Cred că situația este cauzată de lipsa culturii generale. Și aici mă refer la faptul că dacă ai învață/citi istorie, ai vedea prin ce au trecut și pentru ce au luptat strămoșii, dacă ai citi religie, ai avea un reper în viață, dacă ai citi psihologie, ai află despre manipulare etc.

Și mai cred că în școală ar trebui să înveți: cum să fii un soț bun, cum să fii un părinte care face educație, cum să îți gestionezi finanțele, cum să îți stabilești țeluri în viață. Sunt lucruri esențiale în viață care sunt lăsate la voia întâmplării, să le înveți pe pielea ta. Dacă la catedră ar fi o Urania Cremene, un Lorand Suarez Szasz, un Andi Szekely etc. cred că lumea nu ar mai fi așa ușor manipulată și am face un salt în evoluție că popor.

Așa că, va propun să invitați și astfel de oameni la emisiunile dvs.

Vă mulțumesc foarte mult pentru tot ceea ce faceți.

Vă doresc multă sănătate și sper să aveți ucenici care să ducă mai departe ceea ce ați început, să fructifice experiența de o viață pe care ați acumulat-o.

Vă salută un oltean din Drobeta care locuiește la Cluj.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *