Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Scuze inacceptabile. O amintire cu Pink Floyd și un mesaj pentru Guvernul Cîțu

Când auzim câte un politician, câte un ministru, că spune „N-am știut”, ar trebui să auzim aproape simultan și „Îmi dau demisia!”, scrie Patrick André de Hillerin, într-un comentariu publicat în Libertatea, în care susține că vremea scuzelor de tipul „greaua moștenire” a trecut, pentru că în acești ani, oricine poate acces la informațiile guvernamentale. Pe 2 iulie 2005, târziu în noapte, pe scena din Hyde Park, Londra, urcă, pentru prima oară în 25 de ani, toți cei patru membri aflați în viață (la acel moment) ai Pink Floyd.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Scuze inacceptabile. O amintire cu Pink Floyd și un mesaj pentru Guvernul Cîțu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *