Marcel Ciolacu: Îmi voi pune mandatul pe masă în Parlament pentru reforme și dreptate socială

Se anunță o nouă carte: „Împărăția lui Fuji-san”

În urmă cu 314 ani, în dimineața zilei de 16 decembrie 1707, începe ultima erupție a Vulcanului Fuji, cel mai înalt munte din Japonia.
Timp de două săptămâni, fără întrerupere, lava incandescentă a curs pe versanții muntoși.

În rândurile de față, nu vreau să vă relatez prea multe despre înălțimea sa (3.776m), ori despre forma lui conică, simetrică, având o înfățișare neschimbată din orice unghi ar fi privit.
Dorința mea este să vă scriu despre o carte. Un nou volum ce se pregătește, chiar în aceste zile, pentru a ajunge în mâinile cititorilor. Câți or mai exista. Sau pentru a fi așezate în rafturile bibliotecilor. Vor mai fi luate ele de acolo ?

Surse din anturajul înaltelor cercuri editoriale ne-au informat, cu mare discreție, că se pregătește să apară „Împărăția lui Fuji-san. Culmi diplomatice, economice, culturale și artistice”.
Este vorba, în principiu, despre Japonia și minunile sale.

Domnul Radu Șerban, fostul ambasador al țării noastre în această țară, semnează capitolele destinate românilor care au vizitat Japonia, relațiilor diplomatice, dar și unicelor realități economice de acolo.

Semnatarului acestor rânduri îi revine misiunea dificilă de a scrie câte ceva despre arta niponă, dar și despre sport. Aici intră jurnalul ținut în timpul celor mai recente Jocuri Olimpice de vară, precum și câteva raze de lumină spre viitoarele evenimente ale mișcării olimpice.

O surpriză o va reprezenta pentru cititori secțiunea dedicată fotbalului, legătura fiind făcută de acest sport prezent în competiția de la Tokyo.
Am pregătit pentru copertă o lucrare specială de pictură, de mare valoare. Autor: Doamna Ioana – Simona Tăutu.

Este desigur chiar Fuji-san în toată splendoarea sa.
Avem posibilitatea să vă oferim acest tablou în imaginea alăturată.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *