Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Se îngroașă gluma neo-marxistă: Biblii și drapele naționale arse în stradă la un „protest” Black Lives Matter din Portland (Statele Unite)

Neo-marxismul nord-american adus în stradă

… de valul recent de „proteste” sugerează deja un spital de boli nervoase, cu multe anexe. Există și evidențe: presa americană independentă relatează că în orașul Portland (statul Oregon), tinerii protestatari „Black Lives Matter” (BLM, „Viețile Negre Contează”,lb. engl. orig.) și „Antifa” care asediau o Curte judecătorească federală, au incendiat în mijlocul străzii mai multe Biblii și drapele naționale ale SUA. Gestul provocator la adresa comunităților de creștini, dar și la adresa Visului American, vine la puțin timp după ce un individ care fusese în conducerea BLM, Shaun King, a cerut public „dărâmarea statuilor” lui Iisus Hristos din biserici: aceasta în condițiile în care unii analiști consideră că este incert dacă personajul știe precis cum arată o biserică.

Mai ocupat cu schimbările de mediu

… prezise de copilul suedez Greta, primul papă „political correctness” de la Vatican, Francisc I, nu a luat atitudine împotriva acestor acțiuni incredibile de ură, care descalifică orice idee de „protest”. Pe de altă parte, astfel de informații alimentează suspiciunile că, sub masca luptei împotriva discriminărilor, BLM s-a alăturat deja rețelei Antifa, ca instrument pentru împlinirea unei agende neo-marxiste.

Este o agendă globalistă manevrată iscusit

… din umbră, care a arătat- în vâltoarea evenimentelor de stradă izbucnite după moartea lui George Floyd în custodia poliției, o intoleranță de Big Brother și o inflexibilitate de mic-dictator în atingerea obiectivelor prestabilite: în numele unei democrații „de consum”, neo-marxismul a impus peste tot acolo unde se manifestă, doar cenzură masivă în presa controlată, ură, lipsă de respect față de opinii contrare, respingere a dialogului, discriminare, divizare a societății, antisemitism public afișat.

Este de reamintit că grupul Antifa

… este o „structură civică” pseudo-troțkistă, situată ideologic la extrema stângă, „importată” în Statele Unite dinspre Germania și răspândită ulterior spre Uniunea Europeană prin finanțările unor „cluburi” globaliste din New York: grupul „Antifa” este considerat de președintele nord-american Donald Trump ca fiind la originea recentelor tulburărilor violente din SUA, iar activitățile sale politice sunt asimilate public „terorismului domestic”. Organizația „Black Lives Matter” a fost înființată ca grup civic, care luptă împotriva abuzurilor Poliției americane și pentru combaterea rasismului: în ultimele luni, însă, BLM a început tot mai des să fie semnalat la „proteste” care agită mesaje de ură, radical anti-creștine și antisemite.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

7 comentarii pentru articolul „Se îngroașă gluma neo-marxistă: Biblii și drapele naționale arse în stradă la un „protest” Black Lives Matter din Portland (Statele Unite)”

  • Tudy
    @E adevărat cum zici, de când a venit Trump, Sua e casa de nebuni. Numai că așa e scenariu. Soros și alții ca el au scos sclaveții la proteste pe vremea lu Trump și nu pe vremea lu Obama. Oare de ce? 😀 Simplu.. Ptr ca Trump ii e adversar iar Obama este doar unul din sclavetzi

  • Sa arda toata America ,ce ma intereseaza ,din partea mea sa dea foc si la Casa Alba,si la Pentagon,si la Wall Street,si la ForT Knox,daca Panem nu e ,suplimentam Circensis(e spectacol,este).Pai ce stiu amerlocii sa faca cel mai bine:spectacol,aia stiu aia fac.Ciudat e ca nu se iau de Coranuri,fac musulmanii urat,dar cine stie,ce vom mai vedea in America,tara tuturor posibilitatilor. 😆 😆 😆

  • Ipoteză. dacă iese Trump iar, ăștia dispar 😎

    • Nu iese Trumpica ,daca se fac alegeri iese mos Joe,daca insa pe fondul pandemiei Trump amana sau anuleaza alegerile,atunci da, ramane Trump,face si dictatura militara pe acolo.Intrebare,dar daca cumva protestele aste sunt facute ca sa i creeze lui Trump ocazia de a anula alegerile,si de a face dictatura militara in SUA???Daca e liniste si pace in SUA,daca nu era Covidu in SUA,si daca nu erau revoltele astea,ma gandesc,veneau alegerile asa,fara probleme in SUA,le castiga oricum Mos Joe,cu Coronavirus sau fara,asa se poate pune problema anularii lor,si a unor actiuni de forta pe care le poate lua Trump.Lucrurile sunt mai complicate decat par a fi.Daca cumva aia ard steaguri si Biblii tocmai ca sa i dea pretextul lui Trump sa ia masuri pentru instaurarea dictaturii militare???Cine stie?

    • Daca nu iese Trump,astia dispar,ca atunci le dispare”obiectul muncii”,Trump. 😆 😆 😆

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *