Marcel Ciolacu: Voi candida pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Social Democrat şi în acelaşi congres se va alege şi candidatul Partidului Social Democrat pentru funcţia de preşedinte

Se pregătește o nouă crimă împotriva democrației: alegeri prezidențiale în septembrie și nu la termen

Comentarii

54 comentarii pentru articolul „Se pregătește o nouă crimă împotriva democrației: alegeri prezidențiale în septembrie și nu la termen”

 • dar de ce i-o fi sters comentariul lui Alia? era absolut inofensiv

 • @Online
  Te uiți la fotbal?
  Weekend Frumos Online!!!
  vali
  🙂

 • si de asta m-am hotarat si eu sa nu mai calc pe aici!

  • ți am mai zis, dar nu pot să mă abțin :)), deci repet,
   ești glumeț, ..nu gluma:))))

  • plus ca nici in colectivul redactiona nu m-au trecut. trebuia sa fiu primul ca eu am fost in scoala ion cristoiu

   • trebuia sa fiu eu „redactor sef prim-sef” peste toti si director executiv general de biznis divelopment. dar cine are carte nu are parte in romania.
    daca nare, nare

 • matale confunzi maestru cu manager. un maestru poata, dar un manager nu intradevar

 • Draga Maestre,
  Vad ca continuati sa ignorati ce scriu eu despre IA Cuantica, desi scriu pe aici de ani de zile. Nu inteleg de ce nu dezbsteti deloc subiectul in pastilele dvs, mentionandu-ma desigur, ba chiar si premiindu-ma. Ar trrbui sa dezbateti subectul si prin emisiunile prin care mergeti, pe la marius tuca si pe la turcescu.
  Vad ca nu o faceti, de aceea am hotarat sa parasesc site-ul.

  • :))))
   :)))))))))

   omul se suprapune peste referință absolută, așa că …daca dsint om atunci Buricul Universului e fix unde sint Io:)))
   deci n am nevoie de promovare.
   bine, Buricul e fix unde ești și tu, dacă ești om, pentru că în lipsa Timpului toți oamenii ..se suprapun peste referință absolută, recompune du l pe Adam

   • io am fost vedeta saitului, oamenii intra aici sa citeasca ce scriu eu, nu sa se uite la video, acum, pa!

  • se spune …să părăsesc cuibul :)))

 • Cuantic

 • problema e data alegerilor?
  io ma gandeam ca felul in care se desfasoara alegerile in sine e problema, indiferent cind au ele loc.

  daca alegerile ar fi fost la termen, dar presedintele venea in plic, ar fi fost mai bine si mai democratic decit daca sint devansate, insa presedinele tot in plic vine?
  de la mine se vede ca tot un terci e.

  • am fost la vot, am votat, …ca o ultima sfortare, asa…
   ma gindeam ca …cine stie
   ura si la gara!

  • cninezii?
   sint in fruntea competitiei pentru castigarea dreptului de a defini Noua Lume. dezvoltarea Chinei e de tip fibonacci, e maximala, insa nu asta e spilul, ci faptul ca china se hraneste dintr un potential uimitor, pe care si l au ‘adunat’ de a lungul miilor de ani de existenta. ( in frunte sint si americanii, care, din ce se vede, stapanesc la nivel de maestru ‘ingineria sociala fragmentara’ )

   insa chiar masivitatea acestui potential devine problema Chinei, pentru ca tentatia va fi ca el sa fie folosit fara sa pastrezi un echilibru cu dinamica Naturii ( povestea e lunga, n are absolut niciun sens s o mai repet, insa ea …daca nu e inteleasa de chinezi, care lucreaza prin definitie, folozofic, deci fundamental, cu Cerul si Pamantul, …de cine altcineva sa fie inteleasa? )

   spunea Tomozei ca problema poluarii a cam fost rezolvata in marile orase si deja se vad efectele.
   China a rezolvat o problema legata de poluare, insa ea e proprie Pamantului, e …mecanica, …oare China are in vedere si poluarea masiva pe care o degaja pe componenta Cer?!

   China este, poate, cel mai potent poluator al ‘taramului cuantic’, or o poluare care se manifesta pe componenta Cer …nu poate fi rezolvata depoluind componenta Pamant ( invers se poate )
   prin urmare problema Chinei, fundamentala, capitala, este si va fi …atitudinea pe care o va avea fata de Artificializare
   ( Artificializarea polueaza in mod absolut, pentru ca e o poluare care se manifesta pe componenta Cer, pe Taramul Cuantic, spre fundamentala deosebire de poluarea …clasica, …mecanica, proprie componentei Pamant, care e o poluare absolut relativa, prin urmare e ‘batuta’ de aia ‘absoluta’, care se manifesta pe Taramul Cuantic si care e poluarea cuantica ( chinezii, …acum imi dau seama, sint printre cei care pricep in mod nativ ceea ce spun, asa ca nu va fi o problema penru ei sa priceapa ce am zis )
   poluarea cuantica e problema fundamentala a Chinei, azi, si de felul in care o rezolva depinde vitorul ei, pentru ca nerezolvarea acestei poluari atrage ombilical un proces de echilibrare fundamentala, initiat de insasi Natra ca se va …darui pe sine procesului, pentru ca alta solutie nu mai are, caz in care ‘dezechilirele in dinamica Naturii vor fi majore in China,…de la cutremyre, inundatii pina la ‘nins in toul verii’ )

   • de altfel …mai nimic din ceea ce spun nu poate fi inteles in afara filozofiei orientale, care impletita cu ortodoxia e chintesenta constructiei mele ( despre care unii pesemne ca spun ca nu face doua parale, insa pentru mine e …totul. si e asa …pur si simplu )

    • in tinerete am fost atras de filozofia orientala pe are am scanat o pe cit de adinc m am priceput, pastrand ca referinta ortodoxia.
     ce a rezultat din acest …dans a fost ‘un nou sistem’, care nici ortodoxie nu mai era, insa nici filozofie orientala nu mai era, pentru ca era o imbinare a ambelor ( care pareau insuficiente luate separat, insa lamuritoare si pina la urma suficiente, daca erau privite in tandem, in Intreg.

     poate fi priceputa dinamica civilizatiei fara sa gasesti o intersectie intre filozofia milenara a Vestului si cea milenara a Estului ?
     poti vorbi despre dinamica civilizatiei( mare cit planeta) care mai poate fi polarizata exclusiv ‘in sinele ei’, fara sa ‘unifici’ cumva …cele doua lumi?
     raspunsul meu ..nativ e ca …nu prea cred ca se poate.

     • aceasta intersectie este o zicere clasica, ‘Pacea si prietenia intre popoare’, insa adusa la zi, caz in care suna asa:
      Pacea si prietenia intre popoare si a popoarelor cu Natura

      aceasta ‘zicere’ e Reazemul balante Est-Vest, care in sine e ‘o lume’

     • prin urmare pozitia pe care natia asta o poate avea in mod nativ este …nu una ‘intre Est si Vest, spanzurata ‘intre Cer si Pamant’, care nici Cer nu e nici Pamant nu e, ci mai degraba neant,
      ci una care in sine e ‘a treia lume’, reazem al ‘celor doua talere’ care sint Semilumea de Est si Semilumea de Vest, pentru ca pina la urma ceea ce conteaza e chiar viata Civilizatiei mare cit planeta, felul in care te misti pe ‘Vremea Metamorfozei’, deci ‘subectele’ fiebinti sint plenare, capitale, fundamentale si au nevoie de abordari pe masura, care …pina la urma sa se hraneasca din potentiale native, sanatoase, care se exprima natural, asa cum e cazul Chinei, Americii sau Rusiei, care se hranesc din potentiale uriesesti ( insa si a celorlalte natii, fara doar si poate )

     • ‘Pacea si prietenia intre popoare si a popoarelor cu Natura’ este o referinta a Noii Lumi, care pe linga altele, relative, are nevoie si de o exprimare absoluta,
      care ‘trateaza cu egala consideratie’

     • nu intamplator acoperisul lumii, Everestul, este situat in Nepal, intre China, Tibet si India.
      -acolo sha, in varful lumii, este cuibul filozofiei orientale.
      v-as mai lumina, dar am hotarat sa plec de pe acest site unde nu sunt recunoscut ca ceea ce sunt si mai ma streseaza si vali cu poza si lincurile lui

   • plantind copaci rezolvi ‘poluarea mecanica’, insa nu pa aia proprie ‘taramului cuantic’, Cerului

    bineinteles ca e de bun augur interesul pentru depoluarea Pamantului,
    insa China nu zice nimic despre poluarea Cerului, despre cum vede ea acest proces, despre solutiile pe care le a gasit ( si care pot fi clonate si de alte natii, tari, etc, pentru ca …rea sau nu vrea China a ajuns o referinta ( care o fi una proprie Semilumii de Est, pina una alta, insa prin definitie e si o referinta a Lumii Mari, a Noii Lumi, pina la urma )

    • pe Vremurile astea ‘prieteniile’ sint de doua feluri
     una e sinonima cu gasca
     cealalta e …un efect, cauza fiind ‘esenta’ entitatilor in discutie

     in ceea ce priveste prietenia dintre natia noatra si cea care poate fi rezumata numind o China …ea se manifesta ‘pe Esente’,
     prin urmare orice discutie care are ca tema ‘Noua Lume’, Marea Revolutie, Metamorfoza ( despre care China fara doar si poate ‘are cunoastere’ ) se poate inchega …in mod natural.

     insa asta se poate face avand ca temelie un crez fundamental care poate fi rezumat asa:
     ‘Pace si prietenie intre popoare si a popoarelor cu Natura’

     in baza acestui crez, …daca el o exista!, se poate purta orice discutie cu orice natie la orice nivel ( pentru a si noi ca natie de ‘hranim’ dintr un potential uriesesc, insa ‘de nisa’, ‘bun la ceva’ exclusiv, dar exclusiv pe Vremea Metamorfozei ( care, …ce sa vezi, iata ca se suprapune peste vremurile pe care le traim )

     • de altfel acest crez, rezumat in zicerea
      ‘Pace si prietenie intre popoare si a popoarelor cu Natura’
      este singurul, , crez pe care il poate accesa natia noastra, …altul viabil pur si simplu nu exista, in mod absolut nu exista.

      insa …nicio problema!, pot fi cautate si alte crezuri,
      …e liber la cautat crezuri in Univers, prin definitie e liber.

     • la ce sintem buni noi, ca natie, pe vremurile astea? ( …unice, irepetabile )
      putem participa cu succes, prin definitie, la discutii purtate la cel mai inalt nivel pe tema Dinamicii Civilizatiilor, asta curenta fiind un caz particular, unic si irepetabil.

      urmand neabatut acest crez, ‘Pacea si prietenia intre popoare si a popoarelor cu Natura’, facind din el o referinta nativa, ne putem aduce aportul la ‘definirea’ starii de echilibru a Civilizatiei ( mare cit planeta ) pe vremea Dezechilibrului intruchipat )

      singura ‘competenta’ a natiei noastre pe vremurile astea este asta si sintem legati de ea in mod ombilical: ‘facerea de Pace’
      aceasta este cea mai adinca esenta a natiei si a fost cizelata de a lungul mileniilor …fix pentru Vremurile astea. ( e liber la cautat ‘competente’ prin Univers, asa ca orice poate cauta altele …dupa dorinta )

  • Intrebare, ce înțelegeți prin cuvântul cuantic.

   • cel mai subtil nivel de exprimare al Universului
    nivelul ‘de granita’
    dincolo de care, de altfel, se afla Tărâmul de dincolo de Granita Universului ( căruia i am spus Oul Absolut )
    pe acest tărâm se manifesta sibunda și corpusculul, in fapt cel care se manifestă e SI ul dintre unda și corpuscul,

   • nivelul pe care se exprimă Esențele Universului

   • nivelul pe care i se exprimă mintea și inima Universului …la prima mână
    practic le poți …pipăi, le poți privi

    • cuantic …
     un computer cuantic asta și face, se armonizează cu o esența care ‘se misca’ pe tărâmul cuantic și care e însăși Mintea Universului

    • Să înteleg că prin cuantic înțelegeți spiritual. La asta vă referiți și când ziceți tărâm spiritual.

   • ar utea fi superpozitia dintre compulsiv si obsesiv, dar nu sunt sigur. mie imi place ca suna gay. v-am raspuns deja mai sus, de ce nu cititi

 • Vacanță plăcută!
  Oricum e bine că începeți să observați haosul din societatea românească.

 • Maestre, ați enumerat în clipurile anterioare câteva cauze care au dus la un număr așa de mare de voturi nule, posibil a fi metode de fraudare a voturilor. Aș dori să vă mai expun alte câteva metode.
  Prima și cea mai întâlnită este absența ștampilei de control pe buletinul de vot. Când cetățeanul vine să voteze, primește buletinul de vot, ștampilat în prealabil cu ștampila de control a secției de votare. Dacă buletinul de vot nu are aplicată această ștampilă, votul este anulat, chiar dacă cetățeanul a votat corect, în mijlocul unui chenar.
  Cetățenii unei anumite etnii (nu doresc să o nominalizez, dar se poate intui) au primit bani de la mai mulți candidați și s-au jurat să îl voteze pe fiecare, așa ca s-au ținut de cuvânt. Poate părea nostim, dar această întâmplare se petrece mai des decât s-ar putea crede.
  S-a putut vota până la ora 22.00 cu posibilitatea de a se prelungi votarea până la ultimul alegător prezent…acest lucru, combinat cu numărul mare de urne, a dus la o numărare dificilă a voturilor, mulți membri ai secțiilor de votare fiind epuizați după o zi întreaga în care au stat cu ochii pe 5 urne. Mulți membri ai secțiilor de votare, majoritatea oameni simpli, au renunțat să mai fie atenți și au făcut orice altceva…fumat pe afară, nani, mers la baie, etc.
  Sigilarea aparentă a sacilor…de fapt sacii, înainte de predare, au fost doar legați cu sfoară sau bandă adezivă și nu au fost sigilați în adevăratul sens al cuvântului, cu sfoară, carton, ceară sau silicon topit și aplicarea unui sigiliu. Astfel, sacii pot fi desfăcuți oricând de către orice are acces la ei, cu toate consecințele posibile.
  Deja faimosul birou electoral central, alături de autoritatea electorală permanentă, au făcut tot felul de ghidușii, cele mai des întâlnite fiind tot felul de circulare, comunicate ulterior de la unii la alții pe what’s up, care i-au năucit pe cei responsabili. Mai exact, în loc să se adopte hotărâri ale acestor instituții, conducătorii lor au emis adrese purtând semnătura conducătorilor, un fel de puncte de vedere/directive/comunicate, care au produs confuzii și care, pentru mulți, nu au avut valoare juridică. Ar fi interesant pentru jurnaliști să solicite toate aceste adrese, pentru a se contura mai bine haosul produs. La aceasta s-a adăugat decizia profund ilegală de a se permite tipărirea de buletine de vot ulterior termenului permis de lege (10 zile înainte de alegeri), cu toate consecințe ce pot fi imaginate, multe din ele probabil puse în executare.
  Toate datele din procesele verbale de la secții au fost introduse în tablete, iar programul informatic a generat rezultatul și numărul de mandate. Vă imaginați câți din membrii secriilor/circumscripțiilor au stat cu pixul să verifice. Pe lângă acest aspect, operațiunea nu s-a încheiat până când sistemul informatic nu a picat pe cheie, ceea ce poate însemna multe lucruri.
  Sacii cu voturi s-au predat haotic, în funcție de tipul de alegeri. Astfel, după numărare și sortare, sacii cu voturile de la europarlamentare au fost predate la bej direct de președintele secției de votare, iar sacii cu alegerile locale au fost predate de președintele secției la biroul de circumscripție, care a centralizat pe circumscripție și apoi a mers la bej să predea sacii. Vă dați seama ce haos a fost, tot acest haos concentrându-se intr-un mega haos la bej-uri.
  Încăpățânarea de a se insista cu operațiunile de numărare și predare fără pauză. În loc să se ia măsuri de sigilare și pază a secțiilor de votare după încheierea votului (ca la referendumul constituțional din 2004 care a durat 2 zile) iar oamenii să meargă acasă, să doarmă și apoi să se apuce de numărat și sortat, amărâții din secțiile de votare, marea majoritate proletari fără cine știe ce studii sau experiență, au stat în priză toată ziua iar când a venit momentul cel mai important, au capotat fizic și au stat leșinați pe scaune în timpul numărării, care a putut dura și toată noaptea dacă unii cetățeni au pus greșit voturile în altă urnă și a fost nevoie să fie găsite și sortate toate voturile.
  În final, o posibilă cauza a voturilor nule este și un posibil protest al multor alegători nemulțumiți, care au ales astfel să protesteze. Totuși, această cauză ar fi verosimilă dacă voturile nule ar fi, ca număr, uniform răspândite în toate categoriile de alegeri, ceea ce nu e cazul. Cum numărul de voturi nule este vizibil mai mare la europarlamentare, nu se poate crede ca alegătorul a ales să protesteze pe buletinul de europarlamentare și să voteze corect la locale…sau ca cel din străinătate sau cel care a mers să voteze pe liste suplimentare la europarlamentare ar fi făcut atâta efort doar ca să-și anuleze votul.
  Cam acestea ar fi alte cauze ale problemelor de la aceste alegeri, suplimentar celor deja expuse de dumneavoastră.
  Vă doresc multă sănătate!

 • Cand au castigat unii alegerile cu milioane de voturi , dar au iesit cateva mii de destepti in piata durerii sa urle ca nu e bine si i-au dat jos pe cei alesi prin vot, punand pe cine au vrut ei, nu s-a mai agitat nici un aparator al democratiei ca nu e bine. Din contra, punem acum titluri cu „democratia in pericol, unde sunt tefelistii*. Inseamna ca ne-a placut, bravo!!!
  La fel si cu „victoria” lui baselu, la fel si cu sacii de voturi de la sectorul 1 de la alegerile trecute. Suntem democrati rau de tot, dar numai cand ne convine sau cand „trebuie”.
  Nu se uita nimic.

 • Nu cred ca e un atac la adresa democratiei deoarece in septembrie lumea o sa iasa la vot in numar mai mare decat in decembrie .Data alegerilor a fost stabilita cu 2-3 luni inainte si d-voastra reactionati acum in lipsa de subiecte ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *