Iohannis, prin Alexandru Muraru, anunță că Ciucă rămâne premier și după ce expiră termenul stabilit cu PSD

Senatorul Daniel Fenechiu s-a cinstit cu coniac din ceșcuță, în direct, în timpul dezbaterilor legii carantinei, până a fost răpus

 

Alesul Fenechiu, marcat de munca la Legea Carantinei.
Cred ca are nevoie de o cafea cafea… Armagnac, desigur!

Post script: după ce “s-a trezit”, Fenechiu face exact ce prevăzusem ca vor face toți PeNaLii: aruncă responsabilitatea legii carantinei pe umerii PSD, care s-a laudat ca au votat și au modificat legea primită de la guvern in proporție de 80%…
Ah, senzația asta…

Post post script: văzând numărul de distrubuiri și de vizualizări, un lucru e chiar: lumea îl iubește și stimează pe Fenechiu, cel care, după spusele lui, e obosit pentru că a lucrat fără încetare 4 nopți pentru binele si securitatea (sic!) noastră!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog