Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Senzațional: Falsificatorului Baranga i s-a deschis dosar încă din 2009

Sâmbătă, 10 octombrie 2020, avocata Ingrid Mocanu a publicat pe pagina personală de Facebook un text în care face o dezvăluire uluitoare referitoare la Laurențiu Baranga, fostul șef al Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor (ONPCSB). Reamintim că acesta a fost reținut sâmbătă, 10 octombrie, pentru 24 de ore, sub acuzaţia de înşelăciune, după ce și-ar fi falsificat diplome pentru a ocupa funcții publice. Astăzi, judecătorii au decis plasarea acestuia sub arest la domiciliu. În continuare redăm textul avocatei Ingrid Mocanu:

„Domnule Petrescu, șef al ORNISS… pe bani publici, desigur!
Haideți să vă informez de când și ce se știa despre marele șef de la Spălarea Banilor, domnul Baranga, cu diplome false… am aflat în aproximativ o jumătate de oră, din surse deschise:
La data de 11.03.2009 – rețineți ANUL 2009, anul numirii sale la ORNISS, a început urmărirea penală cu privire la diplomele domnului Baranga. La data de 11.02.2016 s-a emis Rechizitoriul în cauza privind falsificarea actelor acestui individ.

Prin sentința penală nr. 1605 din 29.06.2016 pronunțată în dosarul 3225/4/2016 al JS4 (dosar ȘTERS de pe portalul instanțelor) s-a dispus anularea următoarelor acte ale numitului Baranga Laurențiu (sentința a rămas definitivă la 28.09.2016):
– diploma de Bacalaureat,
– Foaia Matricolă pentru clasele I-XII (deci omul nu are absolvită nici clasa I)
– certificat de competență lingvistică
– diploma de licență și foaia matricolă
– diploma de studii postuniversitare emisă de Academia de Poliție
– certificat de absolvire emis de Universitatea Națională de Apărare
– diploma de doctor – Universitatea Valahia.

Practic, domnule Petrescu Marius, profesor universitar, știați din 2009 că există suspiciunea de falsificare a actelor acestui individ și NU AȚI FĂCUT NIMIC, chiar l-ați avansat ca adjunct al dvs. Iar din 2016 ȘTIAȚI că soluția era definitivă.

Acest individ, care nu are nici clasa I la activ a fost numit de un Premier să prevină Spălarea Banilor din România.
Domnul Petrescu este încă în funcție? Pe banii cetățenilor români? Păi bine, atunci ne merităm soarta pe deplin.
PS – Domnu Prim, data viitoare când ”nu mai știți” lucruri despre oameni numiți în funcții, dați-mi un telefon… vă spun gratis ?
#rușineaEuropei
#fărăanalfabețiînfuncțiipublice”


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Senzațional: Falsificatorului Baranga i s-a deschis dosar încă din 2009”

  • bai frate…pai insasi rector-ul(-ita) Laura Gorghiu al Universitatii Valahia- Targoviste este data in judecata chiar de Ministerul Invatamantului pentru fals…verificati ca e public despre ce naiba vorbim…!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *