România a câștigat meciul contra Ucrainei cu 3-0, în primul meci al grupei E de la EURO 2024

Și monumentele au o viață grea!

Monumentele dau seamă de hachițele Istoriei. Pe vremuri, Statuia lui Lenin din Piața Scînteii și Momentul Eroilor Sovietici din Piața Victoriei erau sacrosante.
Doamne ferește să treci pe lîngă ele și să scuipi sau numai să te uiți chiorîș!
Azi puțină lume își mai amintește c-au fost acolo.
Statuia lui Lenin a fost demolată în aprilie 1990, iar Monumentul Eroilor Sovietici, mutat pe vremea lui Ceaușescu în rondul Șoselei Kisselef, a fost dus după 1989 în Cimitirul Sovietic din Șoseaua Pipera.

IMAG0041


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Și monumentele au o viață grea!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *