Henry Kissinger, la Davos: „Negocierile trebuie să înceapă în următoarele două luni, înainte de a crea tulburări și tensiuni care nu vor fi ușor de depășit”

Site-ul cristoiublog a cerut informații legate de casa moștenită de Carmen Iohannis

Președintele Klaus Iohannis și-a publicat Declarația de avere în 11 iunie și de atunci nu a furnizat nicio informație în legătură cu casa moștenită de soția sa, Carmen.

Site-ul cristoiublog a trimis vineri,19 iunie, o solicitare către Biroul de presă al Administrației Prezidențiale.

Bună ziua,
Potrivit Declarației de avere a președintelui Klaus Iohannis, recent publicate, soția sa, Carmen, a moștenit anul trecut o casă.
Pentru a înlătura speculațiile, vă rugăm să ne comunicați câteva date despre această moștenire.
Dată fiind înalta poziție a președintelui, dar și controversele din trecut legate de casele soților Iohannis, considerăm că aceste informații sunt de interes public.

Vă mulțumesc.
Cora Muntean
Redactor șef


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Site-ul cristoiublog a cerut informații legate de casa moștenită de Carmen Iohannis”

  • saitu asta e mai misto decat evz.ro, numa tatari blestemati pacolo, ce au distrus deliberat tara incare dinpacate sau nascut.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog