Nicolae Ciucă: Vom negocia cu toate forțele responsabile, astfel încât, într-o perioadă de timp cât mai scurtă, să reușim să alcătuim guvernul și să poată să fie aprobat în Parlament

Site-ul cristoiublog a cerut informații legate de casa moștenită de Carmen Iohannis

Președintele Klaus Iohannis și-a publicat Declarația de avere în 11 iunie și de atunci nu a furnizat nicio informație în legătură cu casa moștenită de soția sa, Carmen.

Site-ul cristoiublog a trimis vineri,19 iunie, o solicitare către Biroul de presă al Administrației Prezidențiale.

Bună ziua,
Potrivit Declarației de avere a președintelui Klaus Iohannis, recent publicate, soția sa, Carmen, a moștenit anul trecut o casă.
Pentru a înlătura speculațiile, vă rugăm să ne comunicați câteva date despre această moștenire.
Dată fiind înalta poziție a președintelui, dar și controversele din trecut legate de casele soților Iohannis, considerăm că aceste informații sunt de interes public.

Vă mulțumesc.
Cora Muntean
Redactor șef


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Site-ul cristoiublog a cerut informații legate de casa moștenită de Carmen Iohannis”

  • saitu asta e mai misto decat evz.ro, numa tatari blestemati pacolo, ce au distrus deliberat tara incare dinpacate sau nascut.

A apărut cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”

După ani și ani de documentări, discuții cu unii dintre actorii implicați în evenimentele din decembrie, Ion Cristoiu a terminat de scris cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”.
Apăsați aici pentru mai multe detalii
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog