Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Șoc! Klaus Iohannis a sosit la petrecerea Împăratului Japoniei cu vesta pătată de sosuri: astfel, toți politicienii străini participanți vor crede că românii umblă de obicei cu meniul pe haine

Klaus Iohannis nu are mulți ani de-acasă

... în două cazuri distincte: când vine vorba de PSD, de respectarea Hotărârilor Curții Constituționale, respectiv de sosurile „gravy” servite la meniuri neoficiale. Sosit în capitala Japoniei, Tokyo, unde a fost invitat, alături de șefi de stat și monarhi din 180 de țări, cu ocazia înscăunării Împăratului Naruhito, președintele României Klaus Iohannis a fost imortalizat cu vesta pătată de sosuri pe când se îndrepta spre salonul Grand Hall din Palatul Imperial, acolo unde a fost organizat un Banchet pentru șefii de stat și monarhii participanți.

Nu a fost în apropierea președintelui Iohannis

… niciun SPP-ist degustător de bucate de-al lui Pahonțu- specializat în furculițe, linguri și utilitatea lor la dineurile oficiale, și niciun general SRI de-al lui Eduard Hellvig, care să-i explice că o pată de sos pe haine, etalată între atâția monarhi și politicieni de rang înalt, ar putea deveni o vulnerabilitate pentru siguranța națională, respectiv pentru prestigiul României în lume: văzându-l pe președintele Iohannis, politicienii străini vor crede neîndoielnic, că toți românii umblă cu meniurile pe haine. Nici doamna Carmen nu și-a controlat soțul foarte sever înainte de plecarea spre Banchet, fiind probabil ocupată cu oglinda și cu frumoasa sa rochie albastră, de absolventă de bacalaureat. Se speculează mult asupra originii petei de sos de pe jiletca prezidențială: una dintre versiuni susține că președintele Iohannis a sosit la Banchetul Împăratului Naruhito, direct de la o petrecere „rezist”, unde se mănâncă, de obicei, direct cu degetele.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Șoc! Klaus Iohannis a sosit la petrecerea Împăratului Japoniei cu vesta pătată de sosuri: astfel, toți politicienii străini participanți vor crede că românii umblă de obicei cu meniul pe haine”

  • Maestre Cristoiu, microcefalii de la Pro TV au scris ca Răvășitoarea a avut „rochie de Oscar”. 😆 Sînt fete de la țară, ajunse în presă fără să vrea și cărora- vorba lu Mircea Badea, le alunecă musca pe creieri. 😀 😀 Tot ce este peste ce poartă măsa acasă este deja de Oscar 😛 Nu poa să dea sică Mandolină o lege pt reformarea presei? Totuși, prea mulți dilii laolalltă

  • Klaus un nazist aratos cu haine in toate culorile 😳 depinde cei recomanda bucataru in seara aia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *