Vladimir Putin a câștigat alegerile prezidențiale din Rusia cu 87,97 la sută

Șocant: Program „anti- sclavie” în Marea Britanie, cu texte în limba română

Finanțarea unui „program anti-sclavie” în limba română, în Marea Britanie, sugerează că fenomenul este alarmant în rândul românilor din Regat și că mulți dintre conaționalii lui Klaus Iohannis aflați în Anglia locuiesc, muncesc și sunt plătiți în afara legii, respectiv că Ministerul Afacerilor Externe habar nu are ce se întâmplă cu proprii cetățeni. Un cititor ne-a expediat imagini ale unei campanii publice „împotriva exploatării omului”, desfășurată în Vestul și Centrul Angliei, campanie care expune public afișe în trei limbi (poloneză, bulgară, română) și care descrie infracțiunea de „exploatare” (sclavie modernă). Nu este, însă, clar de ce campania este axată pe comunitățile de români, polonezi sau bulgari, când presa britanică este abundentă în cazuri de sclavie modernă la nivelul multor altor naționalități care trăiesc în Marea Britanie. Este de presupus, însă, că articolele ofensive din presa britanică publicate anterior își au o contribuție importantă la crearea unor astfel de imagini publice.

cristoiublog.ro a avertizat de timpuriu că instituții de presă „progresiste” – neomarxiste din Marea Britanie, precum ziarul „Metro”, au cultivat, în numele unei îndoielnice libertăți de exprimare, discriminarea și ura împotriva comunităților de români. Seria de articole discriminatorii și defăimătoare la adresa românilor, ignorate în general de Afacerile Externe de la București, produc în prezent efecte și la nivel oficial. Eventual, totul derivă din faptul că, pe political correctness (corectitudinea politică- n.n.), unii roboței- reporteri din presa de extrema stângă „fără frontiere”, au încă dileme dacă românii, polonezii sau bulgarii fac sau nu fac parte din „diversitate”.

Programul anti-exploatarea omului din Marea Britanie este derulat în contextul în care presa dâmbovițeană a fost sesizată zilele acestea că într-un supermarket londonez din rețeaua Tesco au fost instalate avertismente în limba română pentru hoții din magazine- o profilare etnică înjositoare și discriminatorie, care nu are nimic a face cu civilizația comerțului. MAE a protestat în acest caz și a cerut clarificări Companiei Tesco.

(https://blogtraianhoria.wordpress.com/)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *