Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Video. Socoteala de la partid nu se potrivește cu cea din târg

În 2004, nimeni nu credea că „dragă Stolo” e posibil. Sâmbătă, la prima conferință a candidatului PMP la Primăria Capitalei, Traian Băsescu, l-am întrebat dacă ar fi posibil scenariul ca Nicușor Dan să se retragă în favoarea lui. Găsiți răspunsul lui Traian Băsescu înregistrat mai jos.

La modul cum evoluează lucrurile cu înregistrarea cu Nicușor Dan, orice e posibil.
Menționez că în anul 2000, înainte de primul tur de scrutin, l-am întrebat pe Valeriu Stoica, pe atunci vicepreședinte PNL, pe cine va vota dacă în turul doi rămân Ion Iliescu și Corneliu Vadim Tudor. A râs și a spus că așa ceva nu este posibil.
Peste ani, la o întâlnire, l-am întrebat cu cine a votat.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii