Joe Biden se retrage din cursa prezidențială: „Este în interesul partidului meu și al țării”

Sondaj de opinie. Ce cred românii despre direcția în care se îndreaptă România 

Potrivit unui sondaj IRES, efectuat în 9-10 decembrie, 76 la sută dintre români cred că în România lucrurile merg într-o direcție greșită. De asemenea, cei intervievați spun, în mare proporție, 50 la sută, că s-ar fi așteptat ca PSD să câștige alegerile, dar consideră că premierul nu trebuia să provină din acest partid.
Rezultatele complete ale sondajului le găsiți în acest document.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Sondaj de opinie. Ce cred românii despre direcția în care se îndreaptă România ”

  • Este un sondaj mult prea stufos ca să fie relevant. Chiar și asa se întrevăd câteva concluzii : societatea românească este profund polarizata. Președintele Iohannis nu se mai bucura de un suport major . PSD este adevăratul câștigător al alegerilor. Dr Rafila ar fi fost acceptat de peste 50% din cei întrebați. Cifrele oficiale arata ca prezenta la vot e mult inferioara celor care au recunoscut ca au votat în acest sondaj, deci mesajul acestei analize nu reprezinta dorința populara. O alianță a perdantilor nu are suport popular.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *