România a câștigat meciul contra Ucrainei cu 3-0, în primul meci al grupei E de la EURO 2024

Soția lui Dacian Cioloș, supărată că a fost plasată în carantină: „Asta oare nu este discriminare?”

Surpriză la aeroportul din București. Vin din Franța unde am plecat o săptămînă să-mi văd părinții. Nu fusesem de 10 luni. Am tot cântărit înainte de a pleca. M-am informat (mi a luat o jumătate de zi…): să nu fac rău nimănui, să pot respectă regulile, să îmi pot ține cursul MBSR în sala la întoarcere. Când am plecat, Franța era pe lista “galbenă”. A trecut în “roșu” – așa, de la o zi la altă. Ghinion! La întoarcere am aflat că sunt obligată să întru în carantină. Ok.

Dar am făcut Covid acum mai puțin de 3 luni, deci în mod normal sunt imunizată. Nu contează. Tot în carantină trebuie să stau.

Dacă eram vaccinată, nu eram pusă în carantină cu toate că tot de anticorpi și imunizare vorbim și la cei vaccinați și la cei care au făcut boală. Oups!!!

Stai! Asta oare nu este discriminare?

Care e diferența între o imunizare naturală făcută cu boala și o imunizare indusă? Întreb. Pe bune. (Sursa: Facebook Valérie Cioloş-Villemin)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *