Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Soții Ursula și Heiko von der Leyen au fost șantajați în afacerea Pfizer de 36 miliarde dolari (Episodul 3)

S-o luăm metodic, ca la școală. Știți aventura mea de la Agenția mainstream. Nu mai repet. Pe 16 noiembrie (ora 10:42) am publicat pe Facebook primul episod al ANCHETEI Pfizer-Ursula, despre legătura dintre soții Heiko și Ursula cu Big Pharma, în contextul semnării contractului de 1,8 miliarde de doze cu mega-firma Pfizer.

La scurt interval de timp, pe 17 noiembrie (ora 19), am publicat și episodul 2. Cu date și nume concrete. Aici și aici. Din ancheta reieșeau cu claritate mari suspiciuni de corupție, în sensul că Pfizer ar fi mituit-o pe șefa Comisiei Europene prin intermediul soțului ei (aflat în board-ul Orgenesis).

Foarte important. De atunci au trecut cinci zile. Timp arhisuficient pentru verificări. Nimeni nu mi-a atras atenția că ceea ce am scris ar fi greșit (sau insuficient documentat). Dimpotrivă. Celebrii ”investigatori” de la Libertatea sau Recorder ar fi avut tot timpul din lume să zdrobească concluziile ANCHETEI. Să-mi arate că am greșit. Să mă ridiculizeze. Nu au făcut-o.

Cred că ceea ce am scris este foarte corect. Fără ieșiri în decor.

Apoi a venit o altă surpriză majoră. Sincer, mă așteptam ca ANCHETA să nu fie preluată de presa mainstream. Cunosc mecanismul din interior. În schimb, a fost distribuită masiv pe rețelele sociale. A apărut pe cristoiublog.ro, Active News, Sputnik , r3media și încă vreo două televiziuni de nișă (scuze dacă am uitat pe cineva). Le mulțumesc mult, încă o dată.

Și acum vine surpriza. Din spectrul politic. Mă așteptam ca acei care au luptat împotriva vaccinării obligatorii și a pașaportului sanitar să aibă o reacție. Cât de mică. Să spună ceva. De bine sau de rău. Practic, le pusesem pe tavă ”glonțul de aur” în lupta cu MAFIA.

Nimic. Nici un sunet. Europarlamentarul Terheș și cei de la AUR mai au timp să reacționeze, cumva. Ca să nu-și piardă de tot credibilitatea.

Simplii membri de partid ar trebui să-i întrebe pe domnii Simion și Târziu ce părere au. Poate șefii AUR cred că nu am adus suficiente argumente. Poate au altă tactică, habar n-am. Poate fac parte, și ei, din SISTEM. Vom vedea, foarte clar, în zilele ce urmează.

Și acum vine, cu adevărat, BOMBA. Am primit pe Facebook (ca de obicei, până acum) lista cu principalii acționari ai prestigiosului cotidian The New York Times (NYT). O aveți și voi în comentarii, sunt informații bursiere publice.

Dintre acționarii semnificativi ai publicației NYT se disting pe primele două locuri grupurile de investiții The Vanguard Group și BlackRock, cu acțiuni însumate de 16,57%. Cum am spus în anchetă, Vanguard deține cele mai multe acțiuni ale BlackRock. Așa că în realitate acum vorbim despre un singur MEGA investitor: VANGUARD. Potrivit surselor bursiere transparente, cei de la Vanguard dețin circa 90 la sută din toată mass-media din Statele Unite.

Potrivit acelorași surse, iată doar o parte dintre deținătorii de acțiuni în cadrul mega-grupului Vanguard: Rothschild Investment Corp, Edmond De Rothschild Holding, diferite familii ca Orsini din Italia, Bush din Statele Unite, du Pont, Morgan, Vanderbilt, Rockefeller. Inclusiv familia regală din Marea Britanie.

Pe moment nu pot verifica, nu am deloc resurse. Dar intuiția îmi spune că din Vanguard fac parte miliardari ca Bill Gates, George Soros, Jeff Bezos sau Mark Z. Posibil și politicieni importanți, decisivi, ca Joe Biden (prin intermediul firmelor deținute de fiul său, Hunter – cunoscut ca un cal breaz).

Ca să vă faceți o idee despre puterea financiară a grupului Vanguard, imaginați-vă averile celor patru ”filantropi” menționați mai sus și înmulțiți totul cu 1.000. Sau cu cât vreți, nu contează. Practic, Vanguard deține cam tot ce mișcă în Big Pharma și mass-media. Două unelte esențiale, decisive, în pandemie.

Cum am văzut în anchetă, VANGUARD deține inclusiv firmele Pfizer și Orgenesis. Heiko, soțul Ursulei, a fost propulsat în board-ul Orgenesis cu un salariu anual de peste 1,5 milioane (de la 2-3 sute de mii de euro, cât câștiga în Germania). Probabil a primit și alte ”bonusuri de performanță”. Încă nu știm exact. Parchetul European nu a primit vreo sesizare. Iar Kovesi a avut alte treburi, nu să citească ANCHETA mea. Cert este că cei de la VANGUARD l-au cumpărat pe Heiko von der Leyen. Îl dețin în buzunarul de la piept. Îi cunosc toate secretele.

În aceste condiții, la finele lui 2020, Pfizer a demarat negocierile cu Uniunea Europeană pentru 1,8 miliarde doze de vaccin (mult peste ceea ce am fi avut nevoie). Au fost negocieri directe, netransparente, între Bourla (adivă VANGUARD) și Ursula (Comisia Europeană). Însă Bourla avea două mari atuuri: îl cumpărase deja pe Heiko și îi știa Ursulei secretele de pe vremea când conducea Ministerul Apărării din Germania. Pe atunci și-ar fi șters datele din telefonul mobil ca să mușamalizeze posibile acte de corupție.

Din ce reiese până acum, pot crede că Ursula a refuzat, inițial, să semneze acest mega-contract. I s-a părut FURT PE FAȚĂ. I s-a părut strigător la cer, după aproape doi ani de pandemie cu minciuni, amenințări și abuzuri altădată inimaginabile.

Și atunci VANGUARD (prin Bourla) a scos asul din mânecă: ȘANTAJUL. Mai întâi verbal, între patru ochi, apoi public, prin intermediul cotidianului The New York Times. Aflat, cum ziceam mai sus, în portofoliul VANGUARD. Deci la dispoziția lui Bourla (Pfizer).

Articolul așa-zis ”bombă” despre dedesubturile negocierilor dintre Bourla și Ursula (”How Europe Sealed a Pfizer Vaccine Deal With Texts and Calls”) a apărut în NYT pe 28 aprilie 2021. Adică la fix, în pline negocieri. A fost doar un semnal clar că lucrurile pot derapa. Fără informații concrete. Doar ”arătarea pisicii”. Știți cum se face atunci când vrei să obții un contract important de publicitate, în calitate de patron de presă. A fost un avertisment dur că Ursula își poate pierde atât funcția, cât și libertatea, dacă nu răspunde la comenzi. O așteptau, acasă în Germania, cei șapte copii și un nepot.

La doar zece zile distanță, pusă într-o situație de viață și de moarte, Ursula von der Leyen a cedat șantajului și a anunțat pe Twitter semnarea contractul dubios (și extrem de scandalos!). Încă 1,8 miliarde doze Pfizer. Dintr-un total, absurd, de 2,4 miliarde doze. Deci vreo 48 de miliarde dolari dintr-o singură împușcătură.

Ce spuneți, s-a mai ridicat, măcar puțin, vălul de pe ochi?

Acum știm clar DE CE politicienii vânduți (și cei ai SISTEMULUI), mass-media coruptă și așa-zișii specialiști (gen Mahler și Imbri) insistă peste limita penibilului pentru ”vaccinare obligatorie” și ”pașaport sanitar”. Totul este o MEGA-ESCROCHERIE. Și, foarte important, ea trebuie să continuie la turație maximă, cel puțin câțiva ani de-acum încolo. Indiferent de victime, de reacții adverse, de consecințe pentru oameni și economie.

În fond, banii sunt publici, deci nimeni nu pierde nimic. (Adrian Onciu-jurnalist)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Soții Ursula și Heiko von der Leyen au fost șantajați în afacerea Pfizer de 36 miliarde dolari (Episodul 3)”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *