Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Spectacol modern

Spectacolul avea loc în sala mică a Casei de cultură, destinată, de obicei, plenarelor de Comitet judeţean PCR. Era o încăpere dreptunghiulară, cu trei uşi în peretele dinspre culoar şi, pe partea opusă, cu ferestrele mari, de sus pînă jos, dînd spre mica piaţă din Centru. Pe una din laturile mici ale dreptunghiului de parchet proaspăt lustruit, cu scaune pluşate rabatabile, se găsea o altă uşă, de fapt, cea pe care se pătrundea, practic, în sală. Pe stînga cum intrai, se ridica un podium de scînduri, susţinînd masa lungă a prezidiilor de obicei acoperită cu o pînză roşie. Acum, la masa asta luase loc juriul, mai precis cîţiva dintre membrii acestuia, care lăsaseră spectacolul din Sala mare şi veniseră să vadă piesa experimentală, pusă în scenă de un tînăr cu părul vîlvoi, descheiat pînă la piept, ca un marinar beat. Reprezentantul organizatorilor comandase nişte votcă şi, în consecinţă, cei de la masă rîdeau, cu un ochi la spectacol şi cu celălalt la uşa pe care trebuia să-şi facă apariţia femeia cu tava.

Uşa se deschise de vreo cîteva ori în timpul spectacolului, dar din nefericire nu pentru a lăsa înăuntru femeia cu ceşcuţele aşteptate, ci pentru că aşa cerea piesa:
O femeie de serviciu trebuia să intre de vreo cîteva ori cu un lighean în mîini.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

A apărut al doilea volum din colecția „Proză Politică”: „Cui i-e frică de mareșalul Antonescu?”

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog