România a câștigat meciul contra Ucrainei cu 3-0, în primul meci al grupei E de la EURO 2024

Spitale regionale nu se fac, manechina nu e niciun pericol

Medicii iau în zeflemea numirea unei manechine și cântărețe la Ministerul Sănătății la Direcţia Monitorizare, Implementare Spitale Regionale.
„Vad lumea scandalizata ca Nelu a pus fara concurs (nu cum facea ciuma rosie, prin angajare directa si fara testarea cunostiintelor) o fatuca de 24 de ani, cantareata si modela, sa se ocupe de spitalele regionale! Lume, ce-ai?! Pai, fii antena:
1. Spitalele alea nu se fac, deci fata asta nu e nici un pericol pentru sanatatea natiunii. Stai tranchila.
2. Ce era Napoleon Bonaparte la 24 de ani,aaa?! Exact: general! Incultilor. Deeeci, ce tot macaniti ca are 24 de ani?! Nu stiti voi ce stie Nelu. El o are sub….ochi.
3. Cum il cheama pe Nelu? Aaa?! Exact: TATARU! Unde e nascuta fata asta? In TATARUSI! Vedeti, mai, ca sangele apa nu se face?!
4. Unde ziceati ca s-a nascut Stefan cel Mare? Si ce a facut el, mai exact, la Lipnic?! Hai sa va vad…”, a scris, pe Facebook, medicul Marian Stamate de la Spitalul Colțea.

Codruța Filip are 24 de ani și a fost manechin la Kasta Morreli și cântăreață în trupa Codree și a participat la emisiunea „X Factor”, și acolo fără prea mult succes.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii