Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

SPORT: Străinii au deschis balul în Liga I de fotbal

Doi jucători de peste hotare au deschis, sâmbătă, balul în Liga I, în primul meci oficial după declanșarea crizei sanitare.
Autorul primului gol este atacantul macedonean Marko Simonovski, de la F. C. Voluntari, după o lovitură de cap în minutul 21, în urma unei centrări a lui Mățan, de pe partea stângă.
Șase minute mai târziu, portarul portughez Miguel Santos și-a înscris numele pe lista marcatorilor, cu un autogol, în partida FC Voluntari – Academica Clinceni. Jocul a fost programat în etapa a treia a fazei play-aut a Ligii I.
La rândul său, Alexandru Tudorie, introdus de puţin timp, a înscris la capătul unui contraatac în min. 76.
FC Voluntari a învins-o acasă pe Academica Clinceni cu scorul de 3-0.

FC Voluntari are o singură înfrângere în Liga I în acest an. Echipa antrenată de Mihai Teja a acumulat 15 puncte şi a urcat pe locul 11, părăsind după mult timp ultima poziţie.
Academica rămâne cu 14 puncte şi este pe locul 14, ultimul.
Este de remarcat faptul că ambele echipe au reușit să câștige în fața echipei finanțate de Gigi Becali.
Dacă ultimele echipe din clasamentul primei divizii au câștigat în fața celor de la FCSB, chiar în Berceni, acolo unde se antrenează echipa din București, ne întrebăm, pe bună dreptate, ce șanse are formația lui Vintilă în meciul de duminică, în deplasare, contra campioanei CFR Cluj, aflată deja pe primul loc în ierarhia din România.

Vom trăi și vom vedea!

Joi, cu o zi înaintea reluării ediţiei 2019-2020 a Ligii I, întreruptă din cauza pandemiei, au fost depistate primele două cazuri de COVID-19 din fotbalul românesc. Două persoane, angajate ale cluburilor FC Dinamo, respectiv FC Botoşani, au fost testate pozitiv. Jocurile acestor echipe au fost amânate.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *