Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Sport: Suntem coada Europei și la relaxarea din fotbal

Nu știu cum se face, dar și la relaxarea din fotbal suntem coada Europei. Asta pentru simplul fapt că partidele din Liga I, care se reiau de azi, se vor juca fără spectatori, în condițiile în care pe arenele din Bulgaria, Ungaria și Serbia, fanii se bucură la meciuri, ocupând 20-30 la sută din capacitatea stadioanelor. Pe de altă parte, alte campionate au început de mult timp în Europa și alte continente.

Gata, viața fără fotbal se termină și pentru România, azi începe nebunia!

După o perioadă neagră de trei luni de zile provocată de epidemia de coronavirus, azi la ora 20.00, la Craiova este programat primul meci oficial, între Universitatea și FC Botoşani, în etapa a 3-a a play-off-ului.

Păpuși gonflabile, fotografii cu suporteri și legume în locul fanilor

Pe alte meridiane, pentru a nu stresa jucătorii obligați să intre pe teren în fața tribunelor goale, dezolante, organizatorii au apelat la înlocuitori. În Coreea de Sud, au fost aduse, păpuși gonflabile, fotografi cu suporteri, ori chiar legume.

Telefoanele strigă în locul spectatorilor!

Când liga de fotbal din Japonia, lovită de coronavirus, va reveni în actualitate, tribunele vor fi goale, iar suporterii vor putea să urmărească meciurile online sau la televizor. Însă, o nouă aplicație pentru smartphone va putea să readucă pe stadioane atmosfera dinainte de pandemie, notează The Guardian. Aplicația este dezvoltată de compania japoneză Yamaha și permite fanilor care urmăresc meciul la televizor sau online să încurajeze jucătorii favoriți sau să pună presiune pe adversari, totul prin intermediul telefoanelor mobile. Sistemul „Remote Cheerer” va reda în timp real vocile suporterilor în sistemul de sonorizare al stadionului. Într-un test recent, utilizatorii din mai multe locații îndepărtate au ales dintr-o serie de opțiuni ale aplicației și și-au trimis urale, aplauze, cântări și huiduieli care s-au auzit pe Stadionul Shopaoka de 50.000 de locuri, prin intermediul a 58 de boxe instalate printre locurile goale.

„Sistemul a demonstrat capacitatea de a crea o atmosferă electrizantă, similară cu cea a unui meci real”, au declarat reprezentanții Yamaha.

Reamintim că echipele de fotbal şi-au reluat activitatea la 15 mai, când autorităţile statului au permis antrenamentele în grupuri restrânse, în condiţii de izolare.

Iată restricțiile pentru echipele noastre:

1) Nu se țin ședințe tehnico – tactice în vestiare

2 ) Pe bancă toată lumea poartă măști

3) Titularii nu se pot îmbrățișa,

4) Jucătorii nu vor putea să scuipe pe teren …. Asta ar trebui să fie în sânge. Poate unii fotbaliști se supără citind așa ceva.

Iată programul etapei:

Vineri, 12 iunie
Universitatea Craiova – FC Botoşani (ora 20:00), play-off

Sâmbătă, 13 iunie
FC Voluntari – Academica Clinceni (ora 14:30), play-out
Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – FC Hermannstadt (ora 17:00), play-out
Astra Giurgiu – Gaz Metan Mediaş (ora 20:00), play-off

Duminică, 14 iunie
FC Viitorul – CSM Politehnica Iaşi (ora 17:00), play-out
CFR Cluj – FCSB (ora 20:00), play-off . Este confruntarea șoc a etapei.

Luni, 15 iunie
FC Dinamo – Chindia Târgovişte (ora 20:00), play-out

Să vedem cine va marca primul gol?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *