Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Strigătul disperat al unei mame

Alte tâmpenii ale ilustrului ministru în care unii cred. Începând cu luna ianuarie a acestui an a fost scos de pe lista de medicamente compensate Vesanoid, specific leucemiei acute promielocitare. În funcție de gravitatea cazului, se ajunge și la 9 pcs/zi. De obicei, un flacon ajunge 10 zile. Acest medicament se ia pe întreagă perioada a tratamentului, care poate dura între unu și 3 ani. Un flacon costă 1245 de lei. Să îmi spună acum cei care cred în acest ministru (de își pun la poza de profil acest tip de ramă – de parcă sunt în căutarea providenței și a sinelui) ce putem face? Să spun că o mie de persoane sunt depistate în fiecare an cu această boală cruntă? Va rog vorbiți, scrieți, strigați! Cine cunoaște să scrie mai departe pentru a putea să facem că acest medicament să fie compensat. Nu vreau să mă gândesc la faptul că cei mai mulți români nu își permit acest medicament la liber. Vlad Voiculescu, Vlad Voiculescu se aude?
(Mama unui tânăr de 25 de ani care suferă de această boală)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Strigătul disperat al unei mame”

  • La vot ați fost? Dacă nu sau dacă da,atunci aveți ce ați sau nu ați votat,mult succes popor român idiot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *