Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

SUA și Rusia își probează noile arme în războiul din Ucraina

Comentarii

33 comentarii pentru articolul „SUA și Rusia își probează noile arme în războiul din Ucraina”

 • Bine v-am găsit ,Maestre Ion Cristoiu ! Prin războiul dintre Rusia și Ucraina ,Ucraina a devenit un teritoriu de sacrificiu, un adevărat teren minat pe care SUA își pune în aplicare „măiestria „de a manevra și experimenta ,după cum bine ați spus ,ultimele tipuri de arme create , modernizate și aflate în arsenalul său ,astfel încât Rusia se va confrunta cu o mare problemă în viitorul apropiat ,aceea de
  a contracara atacurile armatei ucrainiene care în ultimele zile a atacat prin spate armata rusă

  pentru a o demobiliza și a o demoraliza !

  În niciun caz nu poate fi vorba despre faptul că armata rusă ar putea distruge armamentul de ultimă generație al americanilor! Ultimele știri care pot fi mai aproape de realitate spun că rușii încearcă să-și regrupeze trupele și își rotesc forțele pentru a putea
  rezista mai bine atacurilor armatei ucrainiene ,iar soldații ruși slăbiți sau răniți să fie trimiși în linia din spate a frontului, lucru care nu s-a întâmplat încă ! Aceste știri le -am citit de curând, mai bine spus aseară și sunt date de Reuters ! Felicitări pentru un jurnal video superb , foarte interesant ,Maestre Ion Cristoiu !Vă mulțumim mult și pentru finalul minunat condimentat cu o foarte frumoasă scenetă plină de umor și de bună dispoziție! Toate cele bune vă dorim ,Maestre Ion Cristoiu!

 • ‘pacea’ pe vremea Metamorfozei, pe vremea Marii Revolutii e tot atat de posibila pe cit a fost ea in valtoarea Razboaiului Mondial.

  deci mai degraba cautati solutii de echilibrare a unui si mai potent dezechilibru planetar, decit solutii de echilibrare prin manifestarea unei…’paci’

  cea mai potenta stare de dezechilibru, pe vremea Marii Revolutii,
  este starea aferenta momentului in care unii ajung la concluzia ca ‘pacea’ e posibila pe vremurile astea speciale.
  e posibila exclusiv demolarea controlata a ‘actualei lumi’, nasterea aleia noi oricum va fi cu dureri, pentru ca se va manifesta dizarmonia in ‘ecuatia de miscare a Naturii’, generata de manifestarea Artificialului in Creatie

  • sa simulezi Iarna, …e o chestie, nenica.

   sa suntezi manifestarea Iernii, adica Dinamica Anotimpurilor, Esenta a Naturii,
   e tot una cu ‘manifestarea Nemuririi’,
   deci…iata despre ce grozavie e vb acusica pe planeta asta.

   sta scris ca civilizatia asta, la limita, va reusi,
   deci pina cind limita aia va fi atinsa ‘simularea’… va tine,

   deci inspre Noua Lume, patrie a Artificialui, a Transumanismului,
   se indreapta Lumea Asta, deci ‘probabilitatea’ e de partea ei…

 • doctrina Noii Lumi este AntiNatura.
  Noua Lume este patria Transumanismului, a Artificialului.

 • cei care n au vazut gestatia Noii Lumi, privind inspre pamdemie
  e greu s-o vada privind razboiul din Ucraina.

  razboiul, denumit de rusi ‘operatiunea speciala din Ucraina’, pentru rusi fix asta si e, o operatiune speciala, pentru ca e o mutare care, dincolo de ce inseamna ea pentru Ucraina, adica un razboi cu tot ce trebuie, ea apartine setarilor pe care Rusia considera ca tre sa i le aplice ‘ecuatiei de miscare a Noii Lumi’

  • pentru ca tinta este setarea ecuatiei de miscare a Noii Lumi,
   viteza cu care se desfasoara ‘operatiunea speciala’ e armonizata cu viteza gestatiei acestei lumi, nou-noute,
   felulcum arata ‘viteza’ asta in relatie cu ‘razboiul din Ucraina’ e un simplu efect, mai degraba.

  • Doar ca e aceeasi ecuatia de miscare ca pe vremea tatucului lor stalin, la ce crezi ca au folosit exterminarile de milioane de oameni si deportarile de atunci… Tot la ce foloseste invazia Ucrainei acum. sa tina uniunea strans unita la un ‘centru’ criminal. E doar alt tatuc criminal in aceeasi ecuatie.

   • ecuatia de miscare e a Noii Lumi.
    Noua Lume nu e ‘creatia’ rusilor, ei despre aceasta au spus asa: nu ne o dorim, insa fara noi nu se va naste.

    deci…incearca si ei sa si impuna propriile setari in ecuatia de miscare a Noii Lumi, care insa…e impusa.
    Noua Lume se va manifesta, iar ea e lumea Artificialului, a Transumanismului a Antinaturii

    io nu zic ca e bine ce fac unii sau ca e rau e fac altii 🙂

  • singura modificare sistemica a lumii si a ecuatiei ei de miscare este posibila daca si numai daca chestiunea galinaceica din anii nouazeci a fost reala, dar nu se stie, nu s-a stabilit cu rigoare stiintifica, trebuie cineva dispus sa se documenteze mii de ore, eventual fonduri europene pentru acest efost colosal.

   • daca oamenii nu cred ca Universul a fost Creat, cum ar putea crede ca un Computer Cuantic ar putea intra in Armonie cu una dintre superpozitiile Mintii, Radacina a Creatiei? 🙂

    • „oamenii nu cred ca Universul a fost Creat” doar atata timp cat se cred zmei. cand devin neputinciosi fizic, le trec aproape toate prostiile din cap. nu stiu de ce, dar am o prietena care poate raspunde la orice intrebare, chiar si din domenii de care nu a auzit pana atunci. daca-i zici „de ce faci asta?”, iti raspunde cu „si ce-ai vrea, sa taaac???!!!” o s-o intreb si iti zic si tie.

     • aștept:)

      doar un Prost poate raspunde la orice intrebare.daca prietena ta face asta rezulta ca e Inteligenta.

      Deșteptii sint incuiati intre ‘peretii desteptaciunii lor’, ei nu pot raspunde la orice intrebare, pe orice tema.

     • totusi, Raspunsul este…Tacerea 🙂

  • Problema e mult mai veche si mult mai adanca.
   Iar in loc de:
   >>> „cei care n au vazut gestatia Noii Lumi, privind inspre pandemie, e greu s-o vada privind razboiul din Ucraina.”
   ar trebui:
   >>> „cei care n au vazut gestatia Noii Lumi, privind inspre chestiunea galinaceica, e greu s-o vada privind razboiul din Ucraina.”
   .
   Pentru ca pandemia a fost doar un efect, cauza a fost interventia in ecuatia de miscare a Lumii declansata odata cu focusarea a milioane de ganduri spre galinacemdie. Nici nu a mai contat daca chestiunea a fost reala sau nu, gandurile au forta reala asupra Ecuatiei atunci cand sunt suficient de multe, unite si bine directionate.

   • ‘gandul’ care se manifesta directionat, de cind e omul, este acesta:
    sa mai traiesc barim o zi!,…se poate un an?,…ce bine ar fi daca s ar putea ca sa nu mai mor!
    ( imbracat in te miri ce haine, insa esenta asta e )

    or Nemurirea e posibila exclusiv cu Artificializarea la pachet
    daia urmeaza Artificializarea, pentru ca omul si a dorit Nemurirea.
    insa asa e, si a dorit si Vesnicia, si si dorinta asta i se va implini 🙂

    • acum pe bune: teama e de tranzitie, la cativa fatalai si ametite. majoritatea batranilor spun „85… prea multi… prea multi”.
     ni se ia doar spatiul asa cum il cunoastem acum, timpul ni se lasa, fix asta de acum, nu scapam asa usor. asa am citit eu, am gasit din intamplare, nu ma intereseaza subiectul, fie ce-o fi ca oricum nu avem controlul si nici nu-l putem avea nici cu jucaria aia de artificializare, cred, dar fiecare crede ce vrea, asa ca asta nu e sa te contrazic.

   • Crezi ca intamplator in acelasi an Elțin s-a adresat direct națiunii, declarând că va institui „regimul special” si a si facut-o? Si-a dat seama de pericolul extinderii chestiunii la aproape toate galinaceele, implicit de modificarea ecuatie biologice (si implicit generalizate) de miscare a lumii. Lucrurile ne-au fost ascunse, se spune ca au fortat pentru o perioada si oprirea timpului in loc pentru ca noi sa nu avem prea multe informatii din etapa de solutionare a problemei. De aceea si amintirile din acea perioada sunt confuze pentru ca ne-au indus amintiri false in perioada in care au oprit timpul.

    • :)))

    • primul pas, cind e vb de Timp, este…care ii e Definitia:))
     Momentan ea e necunoscuta pacilea:)))
     ca sa ajungi la Definitia Timpului ai nevoie de….tot timpul din Univers!:))
     vorbesti despre chestii care s ar parea ca te depasesc:))

     • Da, lucrurile astea ma depasesc, asta chiar e certitudine si asa o sa ramana.

     • ti-am zis ca doar am citit intr-o „zona” credibila pentru mine, dar din intamplare si fara interes, cum am spus.

     • Da, lucrurile astea ma depasesc, asta chiar e certitudine si asa o sa ramana.

      …pai, spunind asta, tocmai ce ai activat ‘punerea la indoiala’:)))
      ai activat o in mod absolut:))

 • Cel care a făcut clipul e un geniu al umorului. Nicio critica oricât de argumentată și serioasă nu face cat o satiră reușită. Daca ai ras cu lacrimi ești pe calea cea bună a inteligenței și gândirii independente.

 • Vă mulțumim pentru analiză. Dacă îmi permiteți o mică ironie, despre gaze…noi încă avem multe sate neracordate la sistemul de alimentare cu gaze și lumea se chinuie cu butelii visând la o minune și să nu mai care butelia cu căruciorul…se pare că occidentalii doresc să se întoarcă la Epoca de Aur și să vadă și ei cum e cu butelia 😛 Chiar sunt curios să văd o sinteză a modului de viață occidental cu cheia franceză de cuplat/decuplat butelia.

 • Maestre ati spus „Razboi real-real” de vreo cateva ori si insistati pe experienta castigata in acest razboi.
  Vedeti ca ieri ii spunea un pitzifelnic pe aici, cu aroganta, „conflictul militar (războiul, ca să sune mai bine la urechile unora) din Ucraina”. Ma bucur ca si dvs va incadrati la „unora”.

 • Acumularea de Stiinta permite manifestarea Inertiei, or…aceasta e fix cea care te impiedica sa vezi clar pe vremea Marii Revolutii, pentru ca…tendibta va fi sa ‘vezi’ noua lume folosind ochelarii care erau valabili in vechea lume:))

  la vremuri noi…ochelari noi, ochi noi:),
  prun urmare e mai cu folos, poate, sa scoti din cap toata stiinta pe care ai varat o acolo, pentru a putea privi liber catre Definitia Noii Lumi.

  Acumularea de știință tot o bogatie e si acesteia i se aplica aceleasi pilde care sint valabile in cazul bogatiei…in general.

 • ‘SUA și Rusia își probează noile arme în războiul din Ucraina’

  în?
  nu prea cred ca e asa
  ci asa:
  și! razboiul din Ucaina e folosit pentru a…seta noile arme, insa ele se manifesta mai degeaba in afara Ucrainei decit in ea.
  Ucraina e doar un Excitant, el dezvaluie ‘felul de a fi’ al celor din afara Ucrainei, mai simplu spus armele care sint probate, setate, si in final cele care conteaza, sint cele care au ca esenta neurostiintele.
  Adica…evident ca sint probate, setate, arme, insa…asta se intimpla chiar de cind a inceput pandemia, nu doar de cind a inceput razboiul,
  razvoiul e doar Excitantul care permite manifestarea unui nivel superior pe care sa fie definite ‘setarile’ ‘noilor arme’.
  Insa…noile arme sint armele mileniului al iii lea, adica cele care…simuleaza Viitorul, cele care Mapeaza Viitorul.

  armele acestui mileniu, armele pe care civilizatia, ajungnd pe Granita Universului, le poate folosi, sint ‘arme cuantice’,
  vedeta acestui Nivel, care e cel al desavarsirii civilizatiei, se gaseste pe taramul neurostiintelor.

  atata Cunoastere despre ‘tot ce misca in Civilizatie, obtinuta folosind xcataluzatori potenti, gen pandemie sau razboi, bașca celelalte crize din poveste, …cind s o mai fi putut obtine?! :))

  Cambridge Analytica e…mic copil! fata de ceea ce se intampla acum in Lumea Mare.

  Metamorfoza e cu ‘știinte de Granița, nu cu bombe, nu cu tancuri, nu cu rachete.
  insa…cum ar putea fi intelese Vremurile, daca nu se pricepe, mai inainte, ca aceasta civilizatie, mare cit plabeta, a Descalecat pe Granița Universului?:)))

 • Excelentă analiza Dvs. documentată și echilibrată. Parodia e de nota 10 +.

 • ‘zidul Kievului’ e noul ‘zidul Berlinului’
  iar numele lui este Nipru.

  pe ce cale se ajunge in situatia asta asa deosebita?
  …habar n am!

 • nu poti scoate Rusia din dinamica Europei?

  pai…sa nu uitam ca Marea Revolutie e mai potenta de 1,6 ori decit Razboiul Mondial,
  adica…Marea Revolutie e o…grozavie de 1,6 ori mai capabila de innoire decit a fost Razboiul Mondial.

  prin urmare se vor manifesta Catalizatori Capabili, care sa impulsioneze cercetarea si dezvoltarea care sa aiba ca rezultat si descopeririea unei noi forme de energie.
  al doilea razboi mondial s-a terminat odata cu manifestarea energiei atomice, pesemne ca in cazul Marii Revolutii e vb despre manifestarea ‘fuziunii nucleare’.

  Marea Revolutie e povestea Metamorfozei, adica a trecerii de la Natural la Artificial, asa ca…stim in ce stadiu se afla Marea Revolutie recunoscind in ce stadiu se afla Metamorfoza.

  si…stim in ce stadiu se afla Marea Revolutie suprapunind o peste ‘anotimpul’ in care se afla Computerul Cuantic.

  ceea ce se intampla acum in Ucraina este despre Noua Lume! ( exprimarea acestei Noi Lumi fiind una planetara )

 • io n am zis ca rusii sint cei care si au propus ‘zidul Kievului’, adica ‘nou zid al Berlinului’,
  adica nu ei si au propus sa faca din Nipru granita intre ‘doua lumi’, …pur si simplu asa pica piesele pe tabla, rusii nu vor avea incotro, toata partea de la est de Nipru va fi ori la rusi, ori independenta de Ucraina. insa pentru ca Niprul devine o granita care desparte doua lumi, ‘independenta’ in zona aia e putin cam impotenta, prin urmare teritoriile de la es de Nipru mai degraba vor fi alipite ecuatiei de miscare ruseasca )

  intre Rusia si UE nu va exista intersectie, iar asta se va intampla cu orice pret.

  Niprul devine granita care desparte Lumea Mare in doua ecuatii de miscare. ( Globalizarea, Marele Flux, a unificat ecuatia de miscare a Lumii Mari,
  acum asistam la Marele Reflux, primul pas fiind ‘manifestarea ‘Granitei care desparte Apele’, definind ‘doua ecuatii de miscare’ pe planeta)

  mai simplu: cui ii pasa ce vor rusii, daca ‘ceilalti’ vor ca Niprul sa devina Granita intre Doua Lumi?! ramane de vazut daca rusii sint impotriva acestei ‘dorinte’, teoretic…nu vor avea nimic impotriva.

  oricum Maskirovka e o arta,
  ultima ‘papusa’, cea care le infasoara pe toate celelalte’,
  poate fi chiar o…’nonactiune’,
  adica ea… ‘sa se! manifeste’,
  caz in care ‘zidul Kievului’ devine ‘un Efect’,
  deci nu va fi niciun ‘razboi de cucerire’ acolo…

  nu e vb despre un razboi in Ucraina, ci despre promisiunea lui Putin facuta in Clasicul discurs de la Soci, in care zicea ca Noua Lume, pe care rusii nu si o doresc, fara rusi nu se va naste.
  deci ‘actiunea rusilor din Ucraina’ e o poveste despre Nasterea Noii Lumi,
  Conturul care se intrevede, ca urmare a dinamicilor manifestate in Ucraina, ii apartine Noii Lumi!,
  ‘zidul Kievului’ e o poveste a Noii Lumi, e…dincolo de orice dinamica relativ marunta si care vizeaza exclusiv… operatiunea speciala din Ucraina.

  manifestarea ‘zidului Kievului’ este, astazi, un Efect!, nu o Cauza pentru care lupta cineva, azi.

 • @Decebal
  Nu-i bai ! Ucraina va primi ajutoare „de reconstructie” de la toti cei stransi cu usa de catre americani , pt ca pierderile investitorilor sa fie compensate + daune diverse.

 • Dupa ce va rusifica ce a luat, in timp judetele din Ucraina vor cere pe rand independenta. Cele cu rusi vor fi ajutate frateste, cele cu alte nationalitati macelarite ucrainiceste. Si uite cum va disparea investitia americana din ucraina, pe bucatele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *