Marcel Ciolacu: Voi candida pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Social Democrat şi în acelaşi congres se va alege şi candidatul Partidului Social Democrat pentru funcţia de preşedinte

Sunt europenii pregătiți pentru efectele Războiului economic asupra lor?

Comentarii

10 comentarii pentru articolul „Sunt europenii pregătiți pentru efectele Războiului economic asupra lor?”

 • „Tara te vrea prost !” Astazi vine la Bucuresti K Harris ca sa aduca „dictatura americana” in colonie. Slugile s-au pregatit :
  blocheaza circulatia in Bucuresti si pun „capastru” presei. Dar …tot se afla, desi vor acea „politie a gandirii „.
  ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-
  Die Gedanken sind frei ! , chiar daca vor sa ne influenteze prin; terapii genetice, informationale, psihologice etc, etc, etc.
  (nu este nou : ex. G. le Bon, C.Radulescu-Motru, C.Jung, A.Hitler, Carol II (1938), etc,etc, dar acum mai „rafinat”. Trebuie
  „sa jumulesti gaina fara sa cotcodaceasca” !
  –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
  Posibil ca veti fi obligat sa „inchideti”. Dar sa nu uitati ca aprox. 4% din populatie este LIBERA. Libertatea este o stare de
  spirit; apare cand nu esti robul patimilor omenesti, ai ca valori credinta si constiinta si unic stapan Dumnezeu (Ieremia 17;5-12).
  –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-
  Totul este vremelnic, incercati sa rezistati / nu aveti ce pierde . Toti suntem pe cont propriu in aceasta tara.

 • Starea de panică a fost creată cu bani grei dați mass-mediei încă de acum doi ani în alt context. Vestea scumpirii carburanților bănuiesc că a fost transmisă după ora 12 de un post de știri că doar nu stătea toată lumea la tv ziua in amiaza mare! Așa zisa ieftinire de după controale e praf în ochi, practic prețurile se aliniază la cele din Occident, dar veniturile noastre rămân așa cum le știam…
  Îmi aduc aminte de acum doi ani când barilul de petrol era aproape gratis, iar la noi prețul benzinei era 4.35 lei…
  Cenzura fake news-urilor va fi coordonată de DSU, bănuiți de cine…
  Din știrile de război nimic nu mai e credibil…numai știri contradictorii înghițim; comunicarea de la nivel înalt e ca și inexistentă.

 • KH vine în România ca să i bage în draci pe rusofoni. Ca sunt cam mulți vad pe la noi…

 • Pe vremea Marii Revolutii se manifesta Punerea la Indoiala ( in stil plenar )
  Asa ca ceea ce azi arata ca ceva alb, maine se poate dovedi ca era fix negru.

 • Marea Revolutie vine atunci cind toti sint pregatiti.
  …pregatiti pentru a o implini!

 • Exista o sinfura stare potrivita acestor vremuri si care poate fi trezita in popor. Insa starea asta e terfelita in felnsi chip, …chiar si in unele comentarii de pe acest sait se poate identifica procesul de terfelire.

 • Revolutia Mondiala, Marea Revolutie, in fapt Metamorfoza ( de la Natural la Artificial ) e o exprimare desavarsita. Pentru a pricepe dinamicile acestor vremuri tre sa ti arunci ochii in Cenusa si sa ti scoti de acolo unii proaspeti, pe masura vremurilor.
  Asa ca…nu e chiar simplu de priceput care e treaba cu Metamorfoza. Se nghesuie toti sa citeasca vremuri…avand ochelari expirati. E ceva normal, starea e proprie Metamorfozei.

 • Revolutia Mondiala e de 1,6 ori mai potenta decat Razboiul Mondial, deci nu vb despre hn razboi mondial economuc, ca nu doar sistemul economic e vizat, ci toate sistemele sociale.
  Pentru o mai simpla intelegere a dinamicilor proprii Revolutiei Mondiale exprimarea cuprinzatoare este aceasta: imbatranitele, impotentele, expiratele sisteme sociale vor fi rase defata pamantului. Praful, Cenusa se va alege de ele.
  Deci bineinteles ca nu e vb despre un razboi mondial economic, ci de fix atatea razboaie mondiale cite sisteme sociale sint, ele manifestandu se concomitent.
  Acestor razboaie mondiale, din potive pe care le am tot repetat paici, li se spune ‘pandemii’
  Pe vremea Revolutiei Mondiale se lucreaza cu …pandemii. Spre ex pandemia de inflatie e demna de urmarit, zic eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *