Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Suntem în luna aprilie, iar Capitala nu are încă bugetul aprobat și investițiile sunt blocate

Ce ghinion pe bucureșteni să fie conduși de un primar care și-a făcut un scop din a bloca proiecte! Ce ghinion pe bucureșteni să aibă un primar care mai mult stă ascuns, decât la serviciu.

Dacă mai era nevoie de încă o dovadă că NIMICușor Dan a venit la Primăria Capitalei să strice, în loc să construiască, iată că a venit.

S-a ajuns la o situație incredibilă în București: Primarul General este obligat de o instanță de judecată, printr-o decizie definitivă, să ducă la capăt o licitație publică. Mai bine spus, un judecător a decis că în Capitală este nevoie de tramvaie, nu cum a stabilit actualul edil. NIMICușor Dan a cerut anularea licitației pentru tramvaie românești, fără motive întemeiate.

Singurul motiv a fost că licitația a fost organizată pe când eu conduceam Primăria Capitalei.

Nu aș vrea să cred că a fost un motiv și faptul că aceste tramvaie sunt produse de o firmă din Pașcani și nu de compania de la Arad.

A propos, oare câți bani a acceptat să dea în plus pentru cele 100 de tramvaie care vor fi livrate de la Arad? Și când va veni primul tramvai?

La semnat contractul s-a grăbit actualul edil, chiar dacă el era deja semnat de mine și echipa mea.

Oare este nevoie de instanță pentru fiecare proiect blocat de actualul primar doar pentru că a fost început de mine și echipa mea?

Pasajul de la Doamna Ghica stă blocat de aproape o jumătate de an! E haos în trafic în principalul punct de ieșire/intrare în Bucuresti dinspre E85.

Să nu mai vorbesc de sutele de muncitori care au lucrat acolo și nu au primit salariile.

La fel este și în Prelungirea Ghencea, poate chiar mai rău. Toată lumea a arătat cu degetul lucrările în ritm de melc de la pasajul Domnești, dar se poate ca fix lucrarea primăriei să rămână în urmă.

Să nu mai spun de blocurile de locuințe sociale din zona respectivă, unde se bate pasul pe loc.

În schimb, NIMICușor Dan și echipa sa pregătesc un tun imobiliar, un cadou din bani publici pentru proprietarii de clădiri istorice, uitând că scopul principal al consolidărilor sunt blocurile de locuințe.

Suntem în luna aprilie, iar Capitala nu are încă bugetul aprobat și investițiile

sunt blocate. (Sursa: Facebook Gabriela Firea)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *