Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Supercupa României deschide azi sezonul competițional

Pentru unii, concediile sunt în plină desfășurare, pentru alții nu au început încă, iar pentru nefericiți, ele s-au și terminat deja. Se gândesc la vara următoare, când poate nu vor mai fi restricții legate de contextul pandemic.
În a treia categorie intră și reporterii sportivi, specializați pe fotbal. Gata. Au primit misiune de la șefii de redacții.

Încă de azi, la Arena Națională, mare meci mare.
Ieri seară au avut loc cele două conferințe de presă, precum și antrenamentele oficiale.

Federația Română de Fotbal a pus, de mai mult timp, în vânzare biletele pentru Supercupa României, programată sâmbătă, 10 iulie, care le va avea față în față pe CFR Cluj (campioana Ligii 1) și CS Universitatea Craiova, câștigătoarea Cupei.

Până la 50% din capacitatea Arenei Naționale va putea fi ocupată.
Meciul va avea loc pe Arena Națională, fiind astfel primul duel găzduit de cel mai mare stadion al țării după cele 4 partide de la Campionatul European atribuite Bucureștiului.
Biletele costă 30 de lei la peluze, respectiv 60 de lei la tribune și mai pot fi cumpărate de pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro.

Bine, dar nu dăm și noi nimic despre EURO 2020, că acum vine finala de duminică dintre echipele naționale ale Angliei și Italiei?
Vă prezentăm azi o perspectivă inedită a semifinalelor. Cum s-au văzut ele de la Iași: ,,Am urmărit cu atenție meciurile semifinale Italia – Spania și Anglia – Danemarca. Antrenorul Spaniei Luis Enrique a greșit fiindcă nu i-a introdus pe Pigue și Ramos la apărare. De aceea au și pierdut partida. Ca viteză de joc, spaniolii au fost mai buni. Antrenorul trebuia să întinerească echipa națională după campionatul european trecut. La meciul Anglia – Danemarca s-a observat că arbitrul i-a favorizat pe englezi acordând 11 metri fără justificare. Mai mult, a prelungit meciul cu 6 minute, că poate dau englezii gol, chiar a depășit cele 6 minute. La finală, arbitrii îi vor ajuta tot pe englezi oricât de bine vor juca italienii. Cine știe câtă șpagă va ieși de aici! După finală vă voi prezenta în continuare părerea mea”. Hristea Toma din Iași.

Bine, asta este părerea domnului Toma Hristea, dar care este punctul dumneavoastră de vedere ?
Va învinge Italia, așa cum au prevăzut mulți încă de la primele partide ale peninsularilor? Ori, englezii vor fructifica avantajul terenului propriu?
Prea multe semne de întrebare pentru un singur meci.`


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *