Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Surse video miscelanee – tabăra neoficială (II)

Lumea se află într-un punct de turnură extrem de important. Vorbim despre un eveniment planetar major, care s-a întâmplat și în trecut însă în alt sens. Frazele precum “Noua Ordine Mondială”, “Marea Resetare”, “A Patra Revoluție Industrială”, “Mass Surveillance” și altele sunt pentru unii doar idei fantasmagorice, ba chiar „conspiraționiste.” Cu toate acestea, exista chiar în fața noastră, prezentat la liber, public, oricui este interesat, toate aceste informații. Sunt în publicațiile oficiale. Sunt discutate de lideri politici în văzul tuturor, sunt analizate de către jurnaliști independenți din întreaga lume. Cu toate acestea, astfel de idei încă nu sunt luate în serios, sunt ignorate, deși practicile sunt deja în desfășurare și pot însemna un adevărat pericol la adresa libertății, la adresa economiei, la adresa umanității per total. Viața, așa cum o știm, nu va mai fi la fel.

Pentru unii acesta este un lucru bun și consideră că viața va fi mai sigură și mai ușoară datorită tehnologiei. Alții însă, sunt de părere că acestea vor însemna pierderea multor drepturi și libertăți, pierderea identității și a vieții private, pierderea controlului asupra propriilor decizii, pierderea controlului asupra propriilor bani și bunuri și nu în ultimul rând, un pericol adevărat pentru democrație.

Ce și cum va fi rămâne de văzut, însă cu toții trebuie să fim conștienți de ceea ce se întâmplă deja și ce este în plan, trebuie să ne pregătim pentru aceste schimbări radicale a modului nostru de a trăi. Exista regula: Adaptează-te sau mori. O regulă reală care s-a mai aplicat în trecut.

În următoarele linkuri vă prezentăm diverse subiecte de interes precum cele de economie, politică internațională/mondială, sănătate, AI (Inteligență Artificială), monitorizare în masă, schimbări climatice etc. Acestea vă sunt prezentate aici dintr-un punct de vedere al ingrijorării, al celor care se tem de ce se întâmplă și ce are să vină. Fiecare este liber să decidă pentru el/ea ce crede și cum dorește să trăiască de azi înainte.

* Dacă observați linkuri care nu mai merg, vă rog să le semnalați în comentarii pentru a le putea recupera/regăsi. Multe dintre acestea sunt sterse, însă memoria internetului nu uită niciodată.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Surse video miscelanee – tabăra neoficială (II)”

  • Admirabila munca dumneavoastra, multumim ! Sa ne adaptam din mers la o lume care se schimba cu mare viteza. Ne bizuim pe oamenii isteti, iscoditori si vizionari, care aduc la lumina, cu un ceas mai devreme, franturi din planurile celor care vor sa intoarca omenirea cu susul in jos, sa o constranga, sa o restranga, sa o inregimenteze. Probabil vor scapa mai usor societatile mai apropiate de natura, care ne par acum mai putin avansate, dar in care solidaritatea grupului, comunitatea, traditiile sunt inca puternice.

    • Probabil vor scapa mai usor societatile mai apropiate de natura

      vor scapa …de ce anume?!

      ideea e ca asa nu se mai poate. e prea multa natura in mediul urban si prea multa artificializare in mediul rural.
      caz in care s ar parea ca vom asista la un salt uriesesc inspre artificializare in mdiul urban,
      la un salt si mai si al mediului rural catre artificializare,
      insa si la o intoarce a unor sate catre Natura( renuntind la tot ce tine de artificializare, oricare ar fi pretul,…si va fi de platit un pret deloc de neglijat )

      • faza e ca daca nu l asterni pe SI intre astea doua, intre urbanul artificializat si ruralul naturalizat cel care va ramane in picioare va fi exclusiv urbanul artificializat.
        tot ce se mai poate face este …Pace!:)))), adica si artificializare, insa si naturalete.
        dupa dorinta!

        vin vremuri greu de dus pentru cei care simt ca …vor sa ramana la brat cu Natura.
        pentru ceilalti …Raiul pe Pamant e la usa lor!:)))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *