Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Țara arde, iar „babele” se plâng de pericolul „aur”!

De la AUR îi cunosc doar pe GEORGE SIMION și pe DAN TĂNASĂ, am colaborat bine cu amândoi anul trecut când am organizat emisiunea-caravană ROMÂNIA 2019. Nu le cunosc familiile sau viața, dar ca persoane publice îi consider ca fiind 2 tineri patrioți care și-au folosit vocea puternică și curajul pentru a lupta (chiar din stradă!) împotriva exceselor anti-românești și pentru marele proiect național de unire cu Moldova, pe care l-am numit RO+MD=RO.

Am încercat să-i ajut de la distanță în ultimele luni, convins fiind de necesitatea prezenței mesajului și acțiunilor lor în viața politică și publică. Chiar luni dimineața, după alegeri, am avertizat că va urma o perioadă dură, de denigrare a lor, care va avea însă ca și consecință chiar consolidarea statutului lor de nouă formațiune politică, ba chiar creșterea aderenței populare pentru AUR. Din acest unghi, le transmit că nu-și au rostul văicărelile și victimizarea unor colegi de-ai lor, felul și misiunea unei formațiuni ca AUR, nu se “pupă” cu atitudini defetiste. N-am nicio îndoială că vor rezista bine la valul de invective, slobozite din piepturi de trădători naționali, puse la cale de minți aflate de mult timp în solda intereselor economice străine, ce pot cheltui fonduri importante pentru eventuala denigrare a oricui se mai preocupă de prosperitatea sau integritatea României.

Ratații/sinecuriști de la UNIUNEA SCRIITORILOR, în loc să dea socoteală pentru banii (mulți!) pe care-i cheltuie din buget pentru non-operele lor literare, majoritatea anti-românești, l-au dat afară urgent pe senatorul SORIN LAVRIC, un om pe care nu-l cunosc, dar care am văzut că gândește politic CORECT și ROMÂNEȘTE. Fapta asta se va-ntoarce oricum împotriva lor, ce e interesant de analizat însă este componența corului de denigratori ai AUR-ului, pe care analizându-i, dacă nu-i veți identifica ca proști sau inutili, o să-i găsiți ca fiind mânați (și plătiți!) de interese diferite și contrare interesului național. Faceți vă rog acest exercițiu de analiză util, vă va ușura identificarea celor ce-și zic persoane publice, dar sunt doar niște COZI DE TOPOR. ✌️??

P.S. Ca să pricepeți cât de “lucidă” e gândirea denigratorilor, vă zic că am primit mesaje care acuză că achiziția de către fiul meu a radioului “GOLD” FM, este tot o punere în acord cu strategia AUR … ??‍♂️

(Text de Cozmin Gușă)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

7 comentarii pentru articolul „Țara arde, iar „babele” se plâng de pericolul „aur”!”

  • Mirela Micu Matei,pai nici macar nu i original baiatu,i plagiaza pe Trumpisti,pai partidu asta AUR e o copiuta dupa miscarea Trumpista,hai si noi sa creem un Tea Party,o dreapta conservatoare Trumpista,sa i imitam pe Americani dupa principiul „ce face omul face si maimuta”.Doar ca noi suntem mereu in contratimp,ne gandim sa facem o miscare politica Trumpista,dupa ce Trump a fost aruncat la closetul Istoriei(Mai trebuie Mos Biden sa traga apa,doar ca Biden e mai batraior,se misca mai greu,mai lent,mai domol asa ,mai batraneste,asa ca mai dureaza un pic sa auzim cum curge apa la closetul istoriei,vreo luna doua,dar se va trage apa la WC in SUA). 😆 😆 😆 Doi la mana Trump e prezumat a fi omul rusilor si el si doctrina sa,astia de la AUR avand acelasi crez politic si preluand toate ideile Trumpiste Copy Paste,putem prezuma ca este posibil a avea aceeasi sursa … si origine …si aceasta este posibil sa fie …Moscova. 😆 😆 😆

  • De ce credeti ca doar 30% din romani s au prezentat la vot? Pentru ca romanii s au saturat de promisiuni fara acoperire . Nici un partid nu prezinta un program cu explicatii concrete in ceea ce priveste sursele de finantare .
    Iar AUR nu face exceptie , in schimb vine cu mult mai multa demagogie . Cum intentioneaza sa puna in practica unirea cu Republica Moldova? Cine sunt diplomatii lui capabili sa negocieze cu Putin si cu membrii Consiliului European , adica toti sefii de state din Europa ?
    Se revendica partid nationalist . Foarte bine , cum intentioneaza sa protejeze de exemplu produsele romanesti ( acelea putine cate mai avem) in conditiile pietei libere si tinand cont de lipsa noastra de competivitate ?
    Nu vad decat mult tupeu si demagogie cu scopul de a starni pasiuni si de loc ratiune .

    • ce produsele romanesti sa protejeze, ai innebunit laptele Dorna muls in Polonia, iar acum in contextul politic din RM, nu are nevoie de diplomati romani sa negocieze, o fac cei din CE direct cu rusi la schimb cu altele…Transnistria,Gagauzia, federalizarea RM etc. iar noi vom afla de la Reuters ce si cum(vezi acordul CE USA si rusi fara romani, din 8 iunie 2019 de învestire a guvernul Maia Sandu)

  • Este o campanie de denigrare care deja s a declansat.
    Autorii sunt cei pe care i ati descris f exact.
    Asta ne dovedeste, ca i doare capul tare, acum cand (in sfarsit) aceasta miscare de afirmare a fibrei nationale, s a cristalizat. Este doar inceputul!
    Sunt convins ca va fi un bulgare de zapada, care va creste pe masura ce se rostogoleste. Am remarcat ca sunt oameni intelepti in senatul acestui partid. Va dura un timp, pana se vor „calibra” vocile exaltate ale liderilor AUR si vor intelege ca trebuie sa si pastreze sangele rece. Suntem alaturi de ei!

    • Poate tu Nicu esti alaturi de astia de la AUR,nu si lumea care gandeste dincolo de pasiuni si sentimente,lucid adica.Si sa l cred pe Simion ca se ia cica de Putin hai ma, da o dracu,ditamai America nu mai are curaj sa stea in fata lui Putin(care are cea mai tare Armata si cele mai bune servicii de spionaj din lume).Norocul nostru e ca pentru rusi suntem doar subiect de bancuri si bascalie,si ca astia nu ne iau in serios,mai fac asa cate un misto de noi(la televiziunile rusesti Romania apare la categoria Umor,sau „sa radem cu si despre Romania”),sa fim seriosi.Plus ca astia care nu ne am nascut ieri mai stim ca de regula ala care injura Rusia cel mai tare, in final ala se dovedeste a fi spion Rus,de fapt.

      • Bre, ia zi cum au americanii cea mai tare armata si cele mai bune servicii de spionaj din lume dar conform si opiniei tale, rusii l-au plantat pe Trump tocmai la Casa Alba, fix pe sub nasul celor mai specialisti dintre specialisti? Ori sunt prosti ori mincinosi. Asta spune minima logica. Altfel, logica se fractureaza. Doi, si ce e rau ca in Romania s-a nascut un partid nationalist? De ce, in virtutea integrarii in UERSS, ar trebui sa disparem si noi intr-o melasa fara nationalitate, asa cum doresc globalistii de la Bruxelles? Chiar ne pute tot ce inseamna romanesc, tot ce ne-au lasat strabunii pe aici?

        • Mda, cred ca n-am citit prea bine. Cred ca te refereai la rusi cand spuneai de armata si spioni. Oricum, ori americanii sunt praf, ori sunt mari mincinosi. Despre punctul doi, ramane cum am stabilit. E nevoie ca de aer de un partid care sa mai tina si cu poporul roman si nu cu poporul „european”. Ca aia am vazut cu totii de ce sunt in stare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *